<<Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δράση <<Γίνε Αι-Βασίλης κι εσύ>> ,που διοργάνωσε ο οργανισμός μας <<Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο>> , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Κέλετρον στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς, με την πραγματοποίηση του Bazar, και της Χριστουγεννιάτικης γιορτής για όλα τα παιδιά της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς>>

 

Γονείς και παιδιά κατέκλυσαν τον αίθριο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς!!!

Το ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί προσέφερε γλυκίσματα (μελομακάρονα), αναψυκτικά, και κρουασάν, στους παρευρισκομένους. Το παιδικό τμήμα της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Β. ΔΟΙΚΟΣ, υπό την μουσική επιμέλεια της μαέστρου Ναταλίας ΣΕΡΟΒΑ – ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΥ ενίσχυσαν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Επίσης τα παιδιά διασκέδασαν  με δραστηριότητες και παιχνίδια! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φίλο μας εθελοντή,  ΚΛΟΟΥΝ τον ΠΕΤΡΟ της καρδιάς μας , που με την ατελείωτη ενέργεια  και το υπέροχο χαμόγελο του, έκανε ευτυχισμένα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί του και τους χάρισε υπέροχα αυτοσχέδια μπαλόνια, σπαθιά και καρδούλες.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  στα  παιδιά του Ι.Ε.Κ  Ζαχαροπλαστικής του ΔΙΕΚ Καστοριάς,  και τον  Δ/ντή Κο Τσολακόπουλο Χρυσόστομο που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και κέρασαν τα  μελομακάρονα  που έφτιαξαν από καρδιάς με τα χεράκια τους.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς της εκδήλωσης Αναψυκτικά Αφοί ΔΙΝΑΚΗ και τον Διοργανωτή του RIVER PARTY REBOOT, Μυλωνά Κώστα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  το  πλήθος των  μελών, φίλων, υποστηρικτών, εθελοντών/ντριών , που με το μέγα πάθος τους ζέσταναν την Χριστουγεννιάτικη  ημέρα της εκδήλωσης και υποστήριξαν τον ιερό σκοπό του Οργανισμού μας για την στήριξη παιδιών, τρίτεκνων, πολύτεκνων, μονογονεϊκών οικογενειών, κάτω από τα όρια της φτώχειας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα <<Ηλιαχτίδα Ζωής-Β΄Κύκλος>>, και   υπερηλίκων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα<< Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία>>,

Στήριξαν τον Οργανισμό μας αγοράζοντας τα είδη του μπαζάρ,  το ημερολόγιο μας και την Λαχειοφόρο  αγορά μας,  κάνοντας πράξη το σύνθημα μας <<Ένας για όλους και Όλοι για έναν>>, αποδεικνύοντας την δύναμη των πολλών και του λαού μας στην πράξη.

Τον χώρο της εκδήλωσης επισκέφτηκαν ο Βουλευτής ΝΔ, Κος ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ Ζήσης, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κα ΤΕΛΗΓΙΟΡΙΔΟΥ Ολυμπία, η υπεύθυνη του γραφείου Πρωθυπουργού Κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μαρία, και συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους.

Επίσης ο Οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

 

Την μαέστρο της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Β. ΔΟΙΚΟΣ, Κα ΣΕΡΟΒΑΣ – ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΥ Ναταλία, και τα παιδιά της παιδικής Χορωδίας του Συλλόγου, που τραγούδησαν υπέροχες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

 

Τον Κο ΖΕΡΒΑ Αναστάσιο για την παραχώρηση του χώρου του Αίθριου Χώρου του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς

Τον Κο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δημήτριο και τους εργαζόμενους του καταστήματος της VODAFON στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς, για την πολύπλευρη υποστήριξη στην επιτυχία της δράσης.

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν φτάνει για τους εθελοντές- υποστηρικτές μας που είναι πάντα δίπλα μας, και υποστήριξαν  πολύπλευρα τη δράση , και όλους εσάς που για ακόμη μία φορά ήσασταν κοντά μας! Μέσα από την καρδιά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλές Γιορτές σε όλους και να δεσμευτούμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αγάπη, αλληλεγγύη και υποστήριξη

 

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε.

ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ