<<Συλλογή τροφίμων  από το <<ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο”-Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας>>

 

Το <<ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο”-Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας>>, με σκοπό να στηρίξει το εορταστικό  αυτό διάστημα , γεμίζοντας το Πρωτοχρονιάτικο Τραπέζι, ευάλωτες οικογένειες με ανήλικα παιδιά (Πολύτεκνες,  τρίτεκνες , μονογονεικές, κάτω από τα όρια της φτώχειας) που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα <<Ηλιαχτίδα Ζωής – Β΄Κύκλος>> και οικογένειες  ηλικιωμένων, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα << Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία- Β΄Κύκλος>> προγραμματίζει μεγάλη διανομή τροφίμων , ειδών καθαριότητας  και Προσωπικής Υγιεινής.

Για τον σκοπό αυτό μέλη του Δ.Σ και Εθελοντές,  θα παραλαμβάνουν  την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, τις Δωρεές σας, ποσότητες τροφίμων, είδη καθαριότητας  και Προσωπικής Υγιεινής .στα γραφεία-εγκαταστάσεις του Συλλόγου Κέλετρον ,στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, (Χλόης και Συνταγματάρχη Φριζή), ώρες 10.00-14.00 το πρωί, και 6-8 το απόγευμα, απέναντι από το κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗ στη Χλόη. Τηλέφωνο επικοινωνίας,2467-0-26388 και 6936937022,αρμόδιος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος.

Η διανομή των τροφίμων και των ειδών καθαριότητας και Προσωπικής Υγιεινής , θα γίνει την Πέμπτη 29-12-2021 ώρες 10-14π.μ,στα Γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου  ΚΕΛΕΤΡΟΝ, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, απέναντι  από το κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην Χλόη-Καστοριάς.

Ενδεικτικά τα είδη που συλλέγουμε είναι ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα μακράς διαρκείας, τοματοπολτός, ζάχαρη, αλάτι, αλεύρι ,χαρτιά υγείας, σοκολάτες, κρουασάν, μπισκότα, χυμούς, δημητριακά, μαρμελάδες, φρυγανιές ,ψωμί για τοστ, απορρυπαντικά, καθαριστικά, πάνες βρεφικές, σερβιέτες, και γενικά ότι χρειάζεται μια οικογένεια.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, 31-12-2022, Το <<ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο”-Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας>>, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΚΈΛΕΤΡΟΝ, θα διοργανώσει στα γραφεία του Συλλόγου στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, από τις 12 το πρωί, γλέντι για τον ερχομό του Νέου χρόνου, με άφθονο κρασί, τσιγαρίδες, και  στο κλαρίνο τον Ντίμτσιο Παναγιώτη. Θα ακολουθήσει στις 2 το μεσημέρι, η αναβίωση του Εθίμου με τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, στις κατοικίες του Οικισμού των Εργατικών Κατοικιών, και στην ευρύτερη περιοχή Χλόης Καστοριάς.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!!

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, όσους στηρίζουν τον ΣΥΛΛΟΓΟ μας, για να φέρει εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο κοινωνικό-υποστηρικτικό του έργο.

Ο Λαός Θα σώσει τον Λαό!!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!

Για Το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος