<<Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  η  Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση   του «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο>> την 22-12-2022, στα Γραφεία –εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κέλετρον,  στις Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς>>

 

Μέσα σε άκρως Χριστουγεννιάτικο και διασκεδαστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κέλετρον, η  Χριστουγεννιάτικη γιορτή του «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί», την Πέμπτη  το απόγευμα (22 Δεκεμβρίου) . Τα παιδιά που συμμετέχουν με τις οικογένειες τους στο Πρόγραμμα <<Ηλιαχτίδα ζωής>, διασκέδασαν με την ψυχή τους! Οι εθελοντές – υποστηρικτές,  πραγματοποίησαν για άλλη μία φορά μια αξέχαστη γιορτή, με μουσική, χορό, δημιουργική απασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες,  και face painting.

Την εκδήλωση υποστήριξαν:

Η εθελόντρια φίλη μας  Μαρία  που έκανε ευτυχισμένα τα παιδιά με το facepainting

–Όμως η αποθέωση της βραδιάς ήταν ο καλός εθελοντής φίλος μας, o Πέτρος ο κλόουν της καρδιάς μας, ο οποίος με τα απίθανα  του κόλπα και την θετική του αύρα, ενθουσίασε τα μικρά παιδιά μας, τους χάρισε ατέλειωτα χαμόγελα , και κατασκεύασε υπέροχα μπαλόνια, καρδούλες και σπαθιά τα οποία μοίρασε στα παιδιά.

Στο τέλος της εκδήλωσης φώτισε τον ουρανό της Καστοριάς μας, με τα πυροτεχνήματα που προσέφερε με πολλή  αγάπη!

Επειδή όμως δεν μπορεί να υπάρξει χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά χωρίς γλυκίσματα και ζαχαρωτά, η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, φρόντισε να μας εφοδιάσει με την Δωρεά της, με  μεγάλη ποσότητα  κρουασάν strudel  με γέμιση μήλο και κανέλα, και πολλά ακόμη γλυκίσματα.

Ο Πέτρος Δινάκης και τα Αναψυκτικά Φλώρινας Δινάκη, και ο καλός μας φίλος και υποστηρικτής, Κώστας Μυλωνάς, διοργανωτής του River Party Reboot, διέθεσαν μεγάλη ποσότητα αναψυκτικών που κάλυψε τα παιδιά και τις οικογένειες τους που συμμετείχαν μαζικά στην γιορτή μας,

Τα παιδιά του τμήματος Ζαχαροπλαστικής του ΔΙΕΚ Καστοριάς, το Αρτοποιείο Υφαντίδη, ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Καστοριάς, που διέθεσε βιολογικό μέλι εξαιρετικής ποιότητος Καστοριάς, και οι καλές μας φίλες και υποστηρίκτριες, Πασχαλίτσα ,Ευαγγελία , Αρετή , και Γιάννα, που διέθεσαν από καρδιάς υλικά (Καρυδόψιχα), για την Παρασκευή των μελομακάρονων, γλύκαναν τα παιδιά μας και τους γονείς τους. καθώς  και οι εθελοντές μας, που βρίσκονταν εκεί  για να κάνουν την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ακόμη πιο γλυκιά και ονειρεμένη.

Σημαντική ήταν η υποστήριξη του Δήμου Καστοριάς  για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τον ευχαριστούμε πολύ!

Την εκδήλωση επισκέφθηκε και ο Βουλευτής του Νομού μας, Κος ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ Ζήσης, ο οποίος έπαιξε μαζί με τα παιδιά μας!

 

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του οργανισμού αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις,  μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.

Καλές Γιορτές ,καλά Χριστούγεννα , με υγεία σε όλους!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!.