Το αδιαχώρητο επικράτησε στην 5η Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή του «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί».

Μέσα σε άκρως Χριστουγεννιάτικο και διασκεδαστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η 5η Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή του «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί» την Κυριακή το απόγευμα (29 Δεκεμβρίου) στην Λέσχη Αξιωματικών. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους! Οι εθελοντές – υποστηρικτές και το προσωπικό του οργανισμού πραγματοποίησαν για άλλη μία φορά μια αξέχαστη γιορτή, με μουσική, χορό, δημιουργική απασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες, παρασκευή χριστουγεννιάτικων μπισκότων και face painting.

Την εκδήλωση υποστήριξαν:

– Το αρτοζαχαροπλαστείο <<ΙΡΙΣ>>, με τον εξαιρετικό μας φίλο ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ Παύλο πραγματοποίησε το εργαστήριο <<ΠΛΑΘΩ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ>>, όπου οι μικροί μας ζαχαροπλάστες έφτιαξαν υπέροχα μπισκοτάκια τα οποία στη συνέχεια γεύτηκαν.

– Το γυμναστήριο <<ΑΘΛΟΔΟΜΗ>> του Κου Ευάγγελου ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, το παιδικό χορευτικό τμήμα του οποίου μας παρουσίασε υπέροχα τμήματα χορού και ενόργανης.

– Η εθελόντρια Κλόουν Μαριλίν, η οποία διασκέδασε τα παιδιά και κατασκεύασε υπέροχα μπαλόνια, καρδούλες και σπαθιά τα οποία μοίρασε στα παιδιά.

– Η εθελόντρια φίλη μας Ελένη που έκανε ευτυχισμένα τα παιδιά με το face painting.

– Ο σύλλογος taekwondo <<ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ>> με το παιδικό του τμήμα και με τον συντονισμό της εξαιρετικής μας φίλης εθελόντριας Κας Μαρίας ΔΟΥΚΑ που παρουσίασε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα.

– Η χορωδία του Συλλόγου <<ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ>> μάγεψε με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της υπό την μουσική διεύθυνση της μαέστρου Κας ΓΑΛΑΝΗΣ Ιωάννα.

– Η αποθέωση της βραδιάς ήταν ο καλός εθελοντής φίλος μας μάγος ΜΟΝΤΖΟ, ο οποίος με τα απίθανα μαγικά του κόλπα ενθουσίασε τα μικρά παιδιά μας. Μαζί του στο χώρο υποδοχής της εκδήλωσης ήταν η υπέροχη μασκότ  χιονάνθρωπος ΦΡΟΣΤΥ και το ελαφάκι ΡΟΥΝΤΟΛΦ

– Η  ομάδα δημιουργικής απασχόλησης του ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί, η οποία  γέμισε με χαρά τα παιδιά με τις όμορφες κατασκευές της.

Σημαντική ήταν η υποστήριξη της Λέσχης Αξιωματικών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της αίθουσας.

 

Επειδή όμως δεν μπορεί να υπάρξει χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά χωρίς γλυκίσματα και ζαχαρωτά, το ζαχαροπλαστείο «ΙΡΙΣ», προσέφερε υπέροχους κουραμπιέδες και maffins, εκτός από τα υπέροχα μπισκοτάκια που παρασκεύασε, η Εταιρεία Chipita Α.Ε διέθεσε τεράστια ποσότητα τσουρεκιών και bake rolls, και το ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί, μεγάλη ποσότητα χυμών, δωρεά της εταιρείας 3Ε COCA COLA και οι εθελοντές και υποστηρικτές μας,  βρίσκονταν εκεί για να κάνουν την Πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα ακόμη πιο γλυκιά και ονειρεμένη.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του οργανισμού αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να εκφράσουμε την εκτίμηση μας σε όλους τους παρευρισκομένους που προσέφεραν με πολλή αγάπη τρόφιμα και παιχνίδια για τις ωφελούμενες οικογένειες του οργανισμού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις,  μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, στους χορηγούς της εκδήλωσης μας 3E COCA COLA, THE COFFEE COMPANY “MIKEL” Καστοριάς και τα ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ – ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗ ΞΥΛΕΙΑ BABAKOS WOOD.

* Η κλήρωση για την TV 43″  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, με την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, και ο νικητής Λαχνός, το νούμερο του, θα αναρτηθεί στην σελίδα μας.

Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!.