Keletron logo

Εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού 

Aριθμ. Πρωτοδικείου Καστοριάς: 2/2014

ΑΦΜ: 997842527

Τηλ: 2467 400039- 693 693 7022

Περιοχή Χλόη- ΚΕΚ Πολύτροπον

www.keletronpaidi.gr

f: Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί

                                       

                                         ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην επιτυχή διεξαγωγή του 1ου χριστουγεννιάτικου Bazaar του εθελοντικού οργανισμού μας και ειδικότερα:

  1. Τον Κύριο Ευάγγελο ΖΕΡΒΑ για την (για ακόμα μια φορά) δωρεάν διάθεση του καταστήματος του, στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς και την θερμή φιλοξενία της όλης δράσης.

  2. Τον Κύριο Ανδρέα ΔΡΑΤΣΑ για την επιμέλεια της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

  3. Τους Κυρίους Βασίλειο ΤΣΙΓΑΡΑ και Κώστα ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, για την επιμέλεια της εγκατάστασης του εξοπλισμού του καταστήματος.

  4. Τον Κύριο Μάκη ΜΠΟΥΡΚΑ, τον Κύριο Φάνη ΓΙΑΝΝΑΚΗ, τον Κύριο Αχιλλέα ΜΠΕΛΛΟ και το TAXITIME Καστοριάς, για την διευκόλυνση του έργου μας, με την ανάληψη των μεταφορών.

  5. Τους εθελοντές μας Χρυσοβαλάντη και Μαρία, που την παραμονή των Χριστουγέννων, μοίρασαν στους μικρούς μας φίλους που επισκέφτηκαν του Εμπορικό Κέντρο, μπαλόνια (σπαθιά και καρδούλες), παίζοντας μαζί τους με πολύ κέφι, κερδίζοντας πολλά παιδικά χαμόγελα..

  6. Την Κυρία Ελπίδα ΚΕΧΑΪΔΟΥ και το κατάστημα του Κυρίου Απόστολου Νικολάου στην Καστοριά, για την διάθεση ειδών προς πώληση στο Bazaar του οργανισμού μας.

  7. Το Εργαστήρι Γαστρονομίας στη Μεσοποταμία – Καστοριάς (της Κυρίας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ Γεωργίας) και τον Κύριο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ, για την δωρεάν προσφορά καφέ και χυμών και για το άψογο και ταχύτατο service τους, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ημερολογίου – βιβλίου του οργανισμού μας, και του μουσικού τραγουδιού «Αγάπη» του συγκροτήματος Hammrock του Κυρίου ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Βασιλείου και ΔΕΜΙΡΤΖΙΔΟΥ Ανδρομάχης, στις 29/12/2014.

  8. Την Κυρία Σουμέλα ΨΩΜΙΑΔΟΥ, τον Κύριο Χρήστο ΚΑΪΔΗ, την Κυρία Ευτυχία ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ , την Κυρία Τούλα ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, την Κυρία Σοφία ΣΩΤΗΡΙΟΥ, τον Κύριο Μηνά ΤΟΤΟΝΙΔΗ, την Κυρία Αγαθή ΓΑΛΙΟΥ, τον Κύριο Ελευθέριο ΤΣΙΟΛΑ, την Κυρία Αθηνά ΜΠΑΣΤΑΚΗ, την Κυρία Δόμνα ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑ, την Κυρία Μαρία ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ, τον Κύριο ΔΙΝΑΔΗ Κωνσταντίνο, την Κυρία Άννα ΓΑΚΗ, τον Κύριο Δημήτρη ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, την Κυρία Χριστίνα ΡΟΥΒΑ, τον Κύριο Κυριάκο ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, την Κυρία Ευλαμπία ΜΗΝΑΔΟΥ, την Κυρία Εύη ΤΡΑΪΑΝΟΥ, την Κυρία Αφροδίτη ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, την Κυρία Άννα ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ, την Κυρία Ευγενία ΤΣΙΟΛΑ, την Κυρία Χριστίνα ΜΑΤΣΟΥΛΙΑΔΟΥ, την Κυρία Παρασκευή ΚΟΣΚΙΝΑΡΗ, τον Κύριο Βασίλη ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, την Κυρία Ελένη ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, την Κυρία Ελίζα ΣΠΥΡΟΥ, το κατάστημα “Victoria” (πεζόδρομος Κολοκοτρώνη) και το κατάστημα «Καϊς» για την προσφορά τους στο χώρο του Bazaar, μεγάλων ποσοτήτων ρούχων, παιχνιδιών, σχολικών ειδών και τροφίμων. Τα προσφερθέντα είδη από τους ανωτέρω δωρητές μας, διανεμήθηκαν από τον εθελοντικό μας οργανισμό, σε 70 υποστηριζόμενες οικογένειες του Νομού Καστοριάς με 145 ανήλικα παιδιά, σε διαδοχικές διανομές ρούχων, παιχνιδιών και σχολικών ειδών, στις 21, 22 και 24/12/2014 αντίστοιχα, καθώς και στην πρώτη μεγάλη διανομή τροφίμων που έκανε ο οργανισμός μας στις 31/12/2014 από ώρες 10:00-14:00, στα γραφεία – αποθήκες μας (Λ. Γουναράδων – περιοχή Χλόη Καστοριάς).

  9. Τους εθελοντές του οργανισμού μας, Αλεξάνδρα ΧΑΝΤΑΒΑΡΙΔΟΥ, Γλυκερία ΓΙΑΝΝΑΚΗ, Κυριακή ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΟΥ, Πέπη ΧΡΗΣΤΟΥ, Ρούλα ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ, Σόφη ΝΤΙΝΑ και τον νεαρό εθελοντή μας Λάζαρο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, που εργάστηκαν συστηματικά και επίμονα για μεγάλο χρονικό διάστημα, παράγοντας προϊόντα και δημιουργώντας έργα, διαθέτοντας πολλές ώρες και δαπάνες από το υστέρημα τους και που διέθεσαν αφιλοκερδώς τον ζήλο και τον μόχθο τους για την πραγματοποίηση του Bazaar. Επίσης, όλες τις εθελόντριες και τους εθελοντές που εργάστηκαν στο κατάστημα τις ημέρες του Bazaar και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του και στην διασφάλιση εσόδων για την λειτουργία του εθελοντικού μας οργανισμού.

  10. Τους συμπολίτες μας, που αγνόησαν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και υποστήριξαν την προσπάθεια μας, αναγνωρίζοντας το παραγόμενο έργο και συμβάλλοντας στη συνέχιση του.

  11. Τα ΜΜΕ της πόλης μας και συνολικά της Δυτικής Μακεδονίας, που ανέδειξαν και υποστήριξαν όλη αυτή τη δράση.

Ευχόμαστε σε όλους τους αναφερθέντες και σε όλους τους συμπολίτες μας, ένα ειρηνικό, δημιουργικό, ευτυχές 2015, καθώς και να εκπληρωθούν οι προσδοκίες και τα όνειρα του καθενός ξεχωριστά.

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Νικολόπουλος.