Keletron logo

Εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού 

Aριθμ. Πρωτοδικείου Καστοριάς: 2/2014

ΑΦΜ: 997842527

Τηλ: 2467 400039- 693 693 7022

Περιοχή Χλόη- ΚΕΚ Πολύτροπον

www.keletronpaidi.gr

f: Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Καστοριά 22 Ιανουαρίου 2015

Προς τα ΜΜΕ

«Πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ. Καστοριά – Α.Ο. Κάστωρ». Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014, στις 15:00, έγινε ο μεγάλος φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, μεταξύ των ομάδων της Καστοριάς και του Κάστορα, με σκοπό την ενίσχυση του έργου του «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί».

Πριν από την έναρξη του, το «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» αφιέρωσε στους προέδρους, τους προπονητές και παίκτες των ομάδων, καθώς και στους διαιτητές του αγώνα, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, για την κοινωνική τους προσφορά, το ημερολόγιο – βιβλίο έτους 2015, με τίτλο «265 ημέρες οικογένεια» του εθελοντικού μας οργανισμού, με θέματα που αφορούν το παιδί από τη γέννηση του, ως την ενηλικίωση του, έργο των εθελοντριών ψυχολόγων και της κοινωνικής λειτουργού του οργανισμού μας.

Η εκδήλωση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς αντάμωσε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός με την κοινωνική αλληλεγγύη, ενώ οι παράγοντες των δύο ομάδων και οι φίλαθλοι, έμαθαν για την ύπαρξη και το έργο του «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί», και μυήθηκαν στα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Α.Ο Κάστωρ Κύριο ΜΠΑΧΑΔΕΡΟΓΛΟΥ Σταύρο και το Δ.Σ της ομάδας, στον Πρόεδρο του Α.Γ.Σ Καστοριάς Κύριο ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Παναγιώτη και το Δ.Σ της ομάδος, στους ποδοσφαιριστές – αθλητές των δύο ομάδων, τον διαιτητή του αγώνα Κύριο ΣΤΥΛΙΑΔΗ Δημήτριο, καθώς και στους προπονητές Κυρίους ΠΟΝΤΙΚΗ Θεόδωρο και ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιο για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία τους.

Επίσης στον Δημοτικό Σύμβουλο Καστοριάς Κύριο ΛΙΑΝΟ Σωκράτη και τον Επιμελητή του γηπέδου Κύριο ΤΣΟΜΠΑΝΟ Δημήτριο, για την πρόθυμη και ευγενική παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Καστοριάς, και σε όλους τους υποστηρικτές του εθελοντικού μας οργανισμού, που αγνοώντας τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος