ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καστοριά 28-12-2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η μεγάλη Παιδική εκδήλωση του << ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί >>, για τα παιδιά του Προγράμματος << Ηλιαχτίδα Ζωής – Β΄Κύκλος >> , τα παιδιά των Εργατικών κατοικιών Καστοριάς , καθώς και τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής Χλόη – Καστοριάς, με τίτλο << Πνεύμα Χριστουγέννων >>, την 21-12-2023, στα γραφεία του Συλλόγου στις Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς.
Τα Παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι εθελοντές – υποστηρικτές, πραγματοποίησαν για άλλη μία φορά μια αξέχαστη γιορτή, με μουσική, χορό, δημιουργική απασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες.
Την Παιδική εκδήλωση υποστήριξαν,
Α) Ο καλός εθελοντής φίλος μας, << Πέτρος ο κλόουν της καρδιάς μας >>, ο οποίος με τα απίθανα του κόλπα και την θετική του αύρα, ενθουσίασε τα μικρά παιδιά μας, τους χάρισε ατέλειωτα χαμόγελα , και κατασκεύασε υπέροχα μπαλόνια, καρδούλες και σπαθιά τα οποία μοίρασε στα παιδιά.
Β) Ο Αθλητικός Σύλλογος TAEKWONDO << A. CLUB 300 >>, με τους υπέροχους μικρούς Αθλητές του και τoν καλό μας φίλο και διαχρονικό υποστηρικτή του Οργανισμού μας Κο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Ιωάννη, παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, που ενθουσίασε όλους τους μικρούς μας φίλους
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο ΔΙΕΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Τμήμα Μαγείρων, για τα υπέροχα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, που με πολύ αγάπη έφτιαξαν για τους μικρούς μας φίλους, και επιμελήθηκαν οι σεφ Καρυπίδης Σάββας ,Τοκατλίδου Μάρθα, Παγιαυλής Τάσος, Καραβέλας Θωμάς, Μαυρίδης Στέλιος και οι μαθητές του Τμήματος.
Επίσης ευχαριστούμε τον υποστηρικτή μας κ. ΓΕΡΟΝΙΚΟ για την προσφορά του σε μέλι για την παρασκευή των μελομακάρονων, καθώς και την καλή μας φίλη ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Πασχαλίτσα για την προσφορά καρυδόψιχας.
Ευχαριστούμε τους διαχρονικούς υποστηρικτές μας Κα ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ Κατερίνα , καθώς και τον Κο ΠΡΩΤΟΓΕΡΟ Πέτρο, για τον υπέροχο στολισμό της αίθουσας του Συλλόγου μας..
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες ,που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του οργανισμού αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη!
Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!
Το Δ.Σ του Οργανισμού.