ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καστοριά 09-01-2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Παιδική εκδήλωση του << ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί >>, με τίτλο << τα Παιδιά αθλούνται, παίζουν, χορεύουν για τα παιδιά >>, την 29-12-2023, στην Λέσχη Αξιωματικών στην Καστοριά.
Μέσα σε άκρως χαρούμενο, διασκεδαστικό κλίμα γεμάτο παιδικά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη Παιδική Εκδήλωση. Τα Παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι εθελοντές – υποστηρικτές, πραγματοποίησαν για άλλη μία φορά μια αξέχαστη γιορτή, με μουσική, χορό, δημιουργική απασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες
Την Παιδική εκδήλωση υποστήριξαν:
Α) Ο καλός εθελοντής φίλος μας, << Πέτρος ο κλόουν της καρδιάς μας >>, ο οποίος με τα απίθανα του κόλπα και την θετική του αύρα, ενθουσίασε τα μικρά παιδιά μας, τους χάρισε ατέλειωτα χαμόγελα , και κατασκεύασε υπέροχα μπαλόνια, καρδούλες και σπαθιά τα οποία μοίρασε στα παιδιά.
Ρεσιτάλ Μουσικής έδωσε ο καλός εθελοντής φίλος μας, DJ ΣΤΑΥΡΟΥ Γιάννης, ο οποίος έχοντας την Μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, έκανε ένα απίθανο ντουέτο με τον Κλόουν μας, τον << Πέτρο της καρδιάς μας >>.
Ο Σύλλογος TAEKBONTO << ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ >>, με τους υπέροχους μικρούς Αθλητές του και την καλή μας φίλη και διαχρονική υποστηρίκτρια του Οργανισμού μας, Κα ΔΟΥΚΑ Μαρία, παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, που ενθουσίασε όλους τους μικρούς μας φίλους.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αξιαγάπητη διαχρονική υποστηρίκτρια μας, Κα ΣΟΦΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Σοφία, που προσέφερε με πολύ αγάπη τους χυμούς στους μικρούς μας φίλους.
Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς για την υποστήριξη της εκδήλωσης με τηνπαροχή του catering.
Ευχαριστούμε την 15 η Μεραρχία Πεζικού για την δωρεάν παραχώρηση της Αίθουσας Δεξιώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Καστοριάς, καθώς και το Προσωπικό της Λέσχης για την υποστήριξη της εκδήλωσης.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες ,που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του οργανισμού αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.
Καλή χρονιά , με υγεία σε όλους!!
Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!
Το Δ.Σ του Οργανισμού.