Ο πρόεδρος και μέλη του εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” είχε την χαρά να παρευρεθεί στα εγκαίνια της δωρεάς  ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς την παιδιατρική κλινική Καστοριάς.

Την υλοποίηση της δωρεάς του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Παιδιατρικής κλινικής  ανέλαβε το  Σωματείο «Αντιμετώπισης Παιδικού τραύματος» καθώς και η μη κερδοσκοπική Οργάνωση «HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA» η οποία είναι και η χορηγός του Σωματείου για τον εν λόγω εξοπλισμό.

Το Σωματείο Αντιμετώπισης παιδικού τραύματος εκπροσώπησε η κ. Νίκη Ζολώτα, συντονίστρια των προγραμμάτων του Σωματείου ενώ τον Οργανισμό «HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA» η διακεκριμένη ογκολόγος ιατρός, Dr Zorbas Helen, μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η κα. Ηλιού Τάμη ως δωρήτρια και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ενότητας Μελβούρνης.

Ο οργανισμός μας είχε την ευκαιρία να συγχαρεί  όλους τους δωρητές για την πολύτιμη αυτή κίνηση που συμβάλει στην βέλτιστη παροχή ιατρικής φροντίδας στα παιδιά της περιοχής μας, όπως επίσης και να τους προσκαλέσει στους χώρους του οργανισμού μας στους οποίους φιλοξενούνται κατά την διάρκεια της ημέρας παιδιά σε κίνδυνο και ανάγκη.

Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς, κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.