ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8ο Γεύμα Αγάπης την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τον Οργανισμό «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο» – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Εργατικών κατοικιών Καστοριάς << Κέλετρον >>.

Αναβίωση των παραδοσιακών Πρωτοχρονιάτικων Κάλαντων, στους Οικισμούς των Εργατικών κατοικιών και την ευρύτερη περιοχή Χλόης – Καστοριάς.

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για όγδοη χρονιά, το καθιερωμένο «Γεύμα Αγάπης», του Οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο», – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο << Κέλετρον >> στα γραφεία του Συλλόγου στον οικισμό των Νέων Εργατικών Κατοικιών. Διοργανώθηκε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι με άφθονο κρασί, καθώς και ποσότητες κρεάτων που προσέφεραν ευγενικά τα κρεοπωλεία του Νομού μας, δίνοντας την ευκαιρία σε συμπολίτες μας και τις οικογένειες τους, που συμμετέχουν στα προγράμματα
<< Ηλιαχτίδα Ζωής >> και << Φροντίδα Για Την Τρίτη Ηλικία >>, ως επίσης και κάτοικους των Εργατικών κατοικιών που έχουν αυξημένες κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες, να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα τους, με τους υπέροχους ήχους και την συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας << ΜΟΥΣΙΚΟ ΗΧΟΧΡΩΜΑ >>.
Στην συνέχεια μετά το γλέντι για τον ερχομό του Νέου Χρόνου, μέλη – φίλοι – υποστηρικτές και Εθελοντές των Συλλόγων μας, είπαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους Οικισμούς των Εργατικών κατοικιών και την ευρύτερη περιοχή Χλόης-Καστοριάς, με την συνοδεία της Παραδοσιακής ορχήστρας.
Το ΔΣ του εθελοντικού μας Οργανισμού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:

Α) Τον Δήμο Καστοριάς για την στήριξη της εκδήλωσης με την προσφορά ποσότητας
κρασιού

Β) Τα κρεοπωλεία του Νομού μας, που προσέφεραν από καρδιάς ποσότητες κρεάτων:

1)Το κρεοπωλείο του κ. ΣΑΝΑΤΣΙΟΥ Αθανάσιου στην Ν. Λεύκη Καστοριάς

2)Το κρεοπωλείο του κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ηλία στην Χλόη Καστοριάς

3) Το κρεοπωλείο του κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Δημητρίου στο Άργος Ορεστικό

4) Το κρεοπωλείο του κ. ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ Lets Meat στο Άργος Ορεστικό

5)Το κρεοπωλείο του κ. ΤΖΗΜΑ στο Αργος Ορεστικό

6) Το κρεοπωλείο του κ. ΣΥΤΙΛΙΔΗ Δημητρίου στην Αγία Κυριακή

7) Το κρεοπωλείο του κ. ΣΑΒΟΥΛΙΔΗ Σάββα στην Μεσοποταμία-Καστοριάς

8) Το κρεοπωλείο του κ. ΜΠΑΝΤΗ στην Μεσοποταμία- Καστοριάς

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!
To ΔΣ του Οργανισμού.