ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΜΚΕ)
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ αριθμ. Πρακτικού (4)
Της Γενικής Συνέλευσης των μελών –εταίρων του εθελοντικού οργανισμού για τα δικαιώματα του παιδιού « Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» που εδρεύει στην Καστοριά, οδός Λεωφόρος Γουναράδων, περιοχή Χλόη Καστοριάς .
Στην Καστοριά σήμερα την 27-02-2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 συνήλθαν σε τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη-εταίροι της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία, εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού « Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στην αίθουσα, γραφεία –αποθήκες του οργανισμού, στην Λεωφόρο Γουναράδων, περιοχή Χλόη Καστοριάς, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτή καταρτίστηκε κατά την συνεδρίαση του, της 12 Φεβρουαρίου 2016, προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ:Aπολογισμός ετήσιας δραστηριότητας χρήσεως 2015.
ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Aπολογισμός εσόδων-εξόδων από 01/01/2015 έως 31/12/2015.
ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ : Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής από 01/01/2015 έως 31/12/2015
ΘΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Προγραμματισμός δραστηριοτήτων 2016.
ΘΕΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: Προϋπολογισμοί 2016.
Καστοριά 12/2/2016
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Η παραπάνω πρόσκληση που περιέχει τα θέματα της ημερησίας διατάξεως της παρούσης Γενικής Συνέλευσης των μελών-εταίρων της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας έγινε από τον πρόεδρο του ΔΣ μετά από απόφαση του , αλλά και σύμφωνα με τον Ν 281/1914 που ήλθε σε ισχύ με το ΝΔ 42/1974 ΦΕΚ 247α καθώς και με προφορικές προσκλήσεις σε κάθε ξεχωριστή όπως ορίζει το καταστατικό.
Τοιχοκολλήθηκε επίσης σε εμφανή θέση γραφείων της εταιρείας δεκαπέντε ημέρες πριν από την τακτική Γενική Συνέλευση.
Στην συνέχεια αφού διαπιστώθηκε απαρτία, ξεκινά η διαδικασία εκλογής προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης. Η Γενική Συνέλευση αποφασίζει δια ανατάσεως της χειρός να είναι ο τωρινός πρόεδρος του ΔΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και ο τωρινός γραμματέας του ΔΣ ΔΕΜΙΡΤΖΙΔΗΣ Σάββας, Γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης. Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης και αρχίζει την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Aπολογισμός ετήσιας δραστηριότητας χρήσεως 2015.
Αφού πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, αναφέρει ότι οι στόχοι της εταιρείας για το 2015 έχουν επιτευχθεί. Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους φίλους, εθελοντές, συνεργάτες, άντρες, γυναίκες και παιδιά, οργανώσεις, σχολεία, συλλόγους και εταιρείες που στην διάρκεια του έτους 2015, έδωσαν νόημα στην κοινωνική αλληλεγγύη και το αίσθημα δικαιοσύνης που χρειάζεται η κοινωνία μας για να προοδεύσει, παρά την οικονομική κρίση και αβεβαιότητα που πλήττει τους περισσότερους. Ευχαριστούμε, όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν με θέρμη τις δράσεις του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί».
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ .

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015
ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Συνεχίσαμε το Πρωτοχρονιάτικο bazaar του οργανισμού μας, μέχρι τις 08-01-2015 με πολύ μεγάλη επιτυχία, στο εμπορικό κέντρο Καστοριάς, ευγενική παραχώρηση του κ. ΖΕΡΒΑ Ευάγγελου. Γιορτάσαμε τον ερχομό του νέου έτους στο κατάστημα του εμπορικού κέντρου και την 06-01-2015, στον χώρο του καταστήματος, κόψαμε όλοι την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, μέλη του ΔΣ, φίλοι, εθελοντές και υποστηρικτές, με πολλές εκπλήξεις και μουσική.
Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου του 2015, από τα γραφεία- αποθήκες του οργανισμού μας, αλλά και με κατ’ οίκον διανομές, ολοκληρώσαμε την προσφορά ποσοτήτων τροφίμων (μακαρόνια, ρύζι, τοματοπολτοί, ζάχαρη, όσπρια, φακές, φασόλια , λάδι αλεύρι, κλπ) στις οικογένειες που υποστηρίζει ο οργανισμός στον Νομό Καστοριάς.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ
Τους μήνες Φεβρουάριο- Μάρτιο του 2015, μέλη- εθελοντές- υποστηρικτές μας, λειτούργησαν με επιμονή και ζήλο, τα γραφεία – αποθήκες του οργανισμού μας, σε καθημερινή βάση, από τις 09.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για να γίνει δυνατή η υλοποίηση των βασικών δράσεων του οργανισμού μας
Α) Λειτουργία Ψυχοκοινωνικής Υπηρεσίας( με δύο εθελόντριες ψυχολόγους και μια εθελόντρια κοινωνικό λειτουργό) . Β) Λειτουργία τράπεζας τροφίμων- ρούχων- παιχνιδιών- σχολικών ειδών- λευκών ειδών (Κοινωνικό παντοπωλείο) Γ)
Λειτουργία του «Ανοιχτού – Δημιουργικού Σχολείου Καστοριάς (κοινωνικό φροντιστήριο), παροχή μαθησιακής υποστήριξης σε 25 παιδιά, μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, με την ευγενική υποστήριξη 7 εκπαιδευτικών.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Το χρονικό διάστημα από 03-04-2015 έως και 11-04-2015, ο οργανισμός μας πραγματοποίησε στο « ξύλινο σπιτάκι» απέναντι από την ΠΕ Καστοριάς στην Λ. Κύκνων, μετά από ευγενική χορηγία-παραχώρηση του οικήματος από τον κ. ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟ Βασίλειο και την κα. ΛΑΠΟΡΔΑ Χριστίνα, ιδιοκτητών της σχολής Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής και με την υποστήριξη του Δήμου Καστοριάς, το 2ο Πασχαλινό Παζάρι του, με τίτλο «Γίνε και εσύ Νονός αυτό το Πάσχα» με μεγάλη επιτυχία.
Την 10-04-2015, Μ. Παρασκευή και την 11-04-2015, Μ. Σάββατο, πραγματοποιήσαμε στα γραφεία- αποθήκες μας, στη Λ. Γουναράδων – περιοχή Χλόη Καστοριάς, μεγάλη διανομή τροφίμων (μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια, ( φασόλια και φακές), δημητριακά, αλάτι, λάδι ,αλεύρι, μπισκότα, γάλα μακράς διαρκείας και συμπυκνωμένα παιδικά γάλατα σε σκόνη) σε 55 οικογένειες του Νομού Καστοριάς και μεγάλες ποσότητες παιχνιδιών σε 150 παιδιά που υποστηρίζει ο οργανισμός μας, από είδη (τρόφιμα, παιχνίδια), που προσφέρθηκαν από συμπολίτες μας στο ξύλινο σπιτάκι, κατά την διάρκεια του πασχαλινού bazaar, καθώς και από δωρεές εταιριών τροφίμων και super markets. Επίσης διανεμήθηκαν στις οικογένειες πασχαλινά τσουρέκια και ποσότητες κρέατος ευγενικές δωρεές των αρτοποιείων και των κρεοπωλείων του Νομού μας.

ΜΑΪΟΣ
Το χρονικό διάστημα από 06-09 Μαϊου 2015 ο οργανισμός μας συμμετείχε με καλαίσθητο περίπτερο που παραχωρήθηκε ευγενικά από τους διοργανωτές της έκθεσης, στη 40Η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς στα πλαίσια ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης για το έργο και τις δράσεις μας, στους φίλους εκθέτες καθώς και τους επισκέπτες της έκθεσης. Στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του οργανισμού μας, πραγματοποιήσαμε το ανωτέρω χρονικό διάστημα δράση οικονομικής ενίσχυσης στο χώρο της έκθεσης, με ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του οργανισμού παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε τηλεοπτικό σταθμό της πόλης μας, στο χώρο του περιπτέρου, κάνοντας μνεία στα κρίσιμα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας και ιδίως την τοπική κοινωνία της Καστοριάς, ,με τεράστια κρίση στον κλάδο της γουνοποιίας που αναπόφευκτα έχει ανυπολόγιστες επιπτώσεις στα παιδιά και τους νέους μας.
Στις 17- 05-2015, ο εθελοντικός μας οργανισμός, πήρε μέρος στο « Run Greece Καστοριάς» όπου με απόφαση των διοργανωτών του, ΠΕ Καστοριάς, Δήμος Καστοριάς, γραφείο ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, με μεγάλο χορηγό την WIND Τηλεπικοινωνίες, βραβεύτηκε για τις κοινωνικές του υπηρεσίες και το έργο που παρέχει στα ανήλικα παιδιά του Νομού μας. Τρείς χιλιάδες (3000) συμπολίτες μας έτρεξαν τιμητικά για το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», με λογότυπο του οργανισμού μας, στις αθλητικές τους εμφανίσεις. Στον οργανισμό μας επιδόθηκε χρηματική ενίσχυση 1500 ευρώ, από την WIND τηλεπικοινωνίες, για την ενίσχυση των δράσεων του.
ΙΟΥΝΙΟΣ
Στις 17 Ιουνίου 2015, στην παραδοσιακή ταβέρνα-εστιατόριο «Family», στην περιοχή Χλόη – Καστοριάς πραγματοποιήσαμε μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση- γιορτή για τον εορτασμό του ενός έτους ζωής και λειτουργίας του οργανισμού μας, τα πρώτα μας γενέθλια.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί εθελοντές, μέλη, φίλοι, υποστηρικτές, χορηγοί, συλλογικοί φορείς, το επιστημονικό προσωπικό του οργανισμού μας και η διοίκηση. Συνολικά μας τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από τριακόσιοι φίλοι και υποστηρικτές του οργανισμού μας. Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς , με τη ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους, παρασκευάζοντας και διαθέτοντας σπιτική λεμονάδα, στους γονείς και σε ευαισθητοποιημένους πολίτες της πόλης μας, συνέλλεξαν και μας παρέδωσαν το ποσό των 150 ευρώ.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Την 11-07-2015, ο οργανισμός μας προγραμμάτισε μεγάλη συναυλία στον Λιμναίο Οικισμό Δισπηλιού, με τον μεγάλο ερμηνευτή ΛΕΚΚΑ Βασίλη και πλειάδα άξιων καλλιτεχνών, πλην όμως η πραγματοποίηση της ανεσταλεί, λόγω της αναστάτωσης που προήλθε κατόπιν αρνητικών πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων της περιόδου αυτής (κρίσιμες διαπραγματεύσεις, επιβολή capital controls κλπ). Η εκδήλωση τελικά πραγματοποιήθηκε την 13-09-2015 εν μέσω αρνητικών εξελίξεων για την χώρα μας. O οργανισμός μας συνεπής με τους καταστατικούς του σκοπούς, κλήθηκε να διαχειριστεί τις επώδυνες συνέπειες της οικονομικής, κοινωνικής και ψυχολογικής κρίσης, που κορυφώθηκε εκείνο το χρονικό διάστημα και έπληξε δραματικά τα παιδιά, τις οικογένειές, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της χώρας μας και του Νομού Καστοριάς.
Στα πλαίσια αυτά, όλο τον μήνα Ιούλιο και με συνεχείς παρεμβάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και εν γένει στα ΜΜΕ του Νομού και συνολικά της Δυτικής Μακεδονίας, ο οργανισμός μας κήρυξε εκστρατεία διαρκούς συλλογής τροφίμων , για τις 70 οικογένειες με πάνω από 150 ανήλικα παιδιά που ενέταξε συνολικά στα προγράμματα του . Ο οργανισμός εντατικοποίησε τις προσπάθειες του, υποστήριξης της τράπεζας τροφίμων (κοινωνικό παντοπωλείο), ερχόμενος κατ’ αρχάς σε επαφή με την κοινωνική οργάνωση « ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και τον όμιλο Super markets «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ». Επίσης τοποθέτησε καλάθια συλλογής τροφίμων στα καταστήματα LIDL Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, δεχόμενος κα μεγάλη δωρεά ποσότητας τροφίμων από την εν λόγω εταιρεία και συνεργάστηκε με τοποθέτηση καλαθιών, στα Carrefour Kαστοριάς και στο κατάστημα Ελληνικής Διατροφής ( του κ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ στο Μαυροχώρι – Καστοριάς). Επίσης συνέχισε ακούραστα και με συνέπεια τις συνεργασίες με εταιρείες τροφίμων (AGRINO, EURIMAC, Συνεταιρισμό Φασολοπαραγωγών Πρεσπών «ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ», Εταιρεία Γη Βοίου, ομάδων φασολοπαραγωγών Άργους Ορεστικού, Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ καθώς και φίλους υποστηρικτές, επώνυμους και ανώνυμους Καστοριανούς που στηρίζουν ενεργά το κοινωνικό μας παντοπωλείο, με αποτέλεσμα από τον Οκτώβριο του 2015 να εφοδιάζονται επαρκείς ποσότητες τροφίμων με οι υποστηριζόμενες οικογένειες και τα ανήλικα παιδιά τους τουλάχιστον μία φορά τον μήνα.
Στις 27 Ιουλίου ο οργανισμός μας συμμετείχε στο Γ’ Διασυνοριακό Φόρουμ για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα «Έργο ΙΝΑCT» στην Κορυτσά Αλβανίας, με την παρουσία του προέδρου του οργανισμού κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο και της εθελόντριας ψυχολόγου του οργανισμού κας ΜΠΑΡΟΥ Γεωργίας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Από τον μήνα Αύγουστο του 2015 (στις 26-08-2015 ολοκληρώθηκαν οι σχετικές αιτήσεις των ωφελούμενών), ο οργανισμός μας συμμετέχει οριστικά ως εταίρος, στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ « Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βασικής και Υλικής συνδρομής, για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους στην περιφερειακή Σύμπραξη Καστοριάς, με δικαιούχο- συντονιστή της σύμπραξης, την ΠΕ Καστοριάς και λοιπούς εταίρους, τον Δήμο Καστοριάς , τον Δήμο Άργους Ορεστικού, τον δήμο Νεστορίου, την ΙΜ Καστοριάς, και την Κίνηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Κανένας Μόνος του στην Κρίση». Ο οργανισμός μας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει εντάξει και εξυπηρετεί σε μηνιαία βάση 39 οικογένειες με 109 μέλη -ωφελούμενους.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 ο οργανισμός μας διοργάνωσε στην πλατεία των νέων εργατικών κατοικιών Καστοριάς, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο «Το Κέλετρον», το 1ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού, για τα παιδιά των εργατικών κατοικιών Καστοριάς (οικισμοί 1 και 2) καθώς και για τα 160 ανήλικα παιδιά που υποστηρίζει συνολικά ο οργανισμός μας.
Τον μήνα Σεπτέμβριο του 2015,ο οργανισμός μας παρέλαβε την σχετική πιστοποίηση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με την ένταξη του φορέα μας, στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και στο ειδικό μητρώο μη Κυβερνητικών οργανισμών.
Στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Άργους Ορεστικού μετά από ευγενική παραχώρηση του ομώνυμου Δήμου, η μεγάλη λαϊκή συναυλία με τον ερμηνευτή ΛΕΚΚΑ Βασίλη, την οποία παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό περίπου 400 συμπολίτες μας.
Το χρονικό διάστημα από 24 έως 28 Σεπτεμβρίου, μέλη και εθελοντές μας ανέπτυξαν δράση ενημέρωσής- ευαισθητοποίησης, με περίπτερο του οργανισμού μας στη μεγάλη εμποροπανήγυρί του Άργους Ορεστικού, πραγματοποιώντας παράλληλα με μεγάλη επιτυχία λαχειοφόρο αγορά, για την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού μας. Συγκινητική στιγμή ήταν η επίσκεψη στο περίπτερο του οργανισμού μας επτά ευαισθητοποιημένων μικρών μαθητριών οι οποίες προσέφεραν χρηματικό ποσό στον οργανισμό μας, μέσα από bazaar που διενήργησαν, καθώς και αθλητών της ομάδας του ‘’ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ’’, οι οποίοι προσέφεραν χρηματικό ποσό, εκ μέρους των διοργανωτών του 5ου τουρνουά ποδοσφαίρου, που διενεργήθηκε στην πόλη του Άργους Ορεστικού.
Τον μήνα Σεπτέμβριο 2015 ο οργανισμός διενήργησε την 2η εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, για τον εφοδιασμό με σχολικές τσάντες και γραφική ύλη (μολύβια, τετράδια, στυλό, κλπ), των ανήλικων παιδιών που υποστηρίζει, με μεγάλη επιτυχία. Στην εκστρατεία συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των βιβλιοπωλείων του Νομού Καστοριάς, καθώς και ο απλός κόσμος και σχολεία που ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν επαρκείς ποσότητες για τα παιδιά μας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Την 3-10-2015 με την έναρξη ουσιαστικά της σχολικής χρονιάς, ξεκίνησε την λειτουργία για δεύτερη συνεχή χρονιά η εξαιρετική δράση του οργανισμού μας, «Ανοιχτό Δημιουργικό Σχολείο Καστοριάς» (Κοινωνικό Φροντιστήριο), για την μαθησιακή υποστήριξη μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Νομού Καστοριάς. Καθημερινά 12 ευαισθητοποιημένοι εθελοντές καθηγητές, παρέχουν μαθησιακή υποστήριξη απογευματινές ώρες σε 25 παιδιά. Λειτουργούν τμήματα όλων των τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου ( Α’ Γυμνασίου- Γ’ Λυκείου).
Την 2 Οκτωβρίου 2015 έγινε η έναρξη της συνεργασίας του οργανισμού μας με το Super Market ‘’ AB BAΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ’’, στην Χλόη Καστοριάς, με την ευγενική διαμεσολάβηση του κοινωνικού οργανισμού «ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Καθημερινά ο οργανισμός μας παραλαμβάνει υγιή τρόφιμα κοντινής λήξεως (3 ημερών ), από τα αποθέματα του καταστήματος, τα οποία τα διαθέτει άμεσα σε οικογένειες που έχουν ενταχθεί στα προγράμματα μας (τράπεζα τροφίμων- κοινωνικό παντοπωλείο).
Τέλη Οκτωβρίου έγινε η έναρξη λειτουργίας, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Κέλετρον» Νέων Εργατικών Κατοικιών , στους χώρους των γραφείων του, της Παιδικής Πολιτιστικής Λέσχης «Δημιουργία». Δημιουργήθηκαν δύο παιδικά χορευτικά τμήματα (Νηπιαγωγείου και 1ης Δημοτικού), με 25 παιδιά από τις εργατικές κατοικίες Καστοριάς και την ευρύτερη περιοχή Χλόης Καστοριάς, με συμβολικό τίμημα και με την δωρεάν συμμετοχή παιδιών που υποστηρίζει ο οργανισμός μας υπό την επιμέλεια της χοροδιδασκάλου κας. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ Πόπης. Επίσης δημιουργήθηκε τμήμα εκμάθησης της τεχνικής « Decoupage» όπου συμμετέχουν 10 γυναίκες εκπαιδευόμενες, αρκετές μέλη- εθελόντριες του οργανισμού μας. Δημιουργήθηκε και λειτουργεί χορευτικό τμήμα ενηλίκων, με την συμμετοχή 25 ανδρών και γυναικών. Υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κου ΤΡΑΣΙΑ Φώτη.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Τον μήνα Νοέμβριο, ο οργανισμός μας κατόπιν έγκρισης από το Υπουργείο Παιδείας, μετά από πρόταση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο σχολικών προγραμμάτων κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Χαράλαμπο, ξεκίνησε παρουσίαση τριών προγραμμάτων σε Γυμνάσια – Λύκεια του Νομού Καστοριάς σε κορυφαία θέματα που απασχολούν εκπαιδευτικούς γονείς και μαθητές ειδικότερα: α) Σχολικός Εκφοβισμός «Bullying» β) Παραμέληση-Κακοποίηση παιδιών και γ) «Εθισμός στο Διαδίκτυο».

Το πρόγραμμα για την διενέργεια ημερίδων από την ψυχολόγο του οργανισμού μας κα ΜΑΛΕΑ Γεωργία, που στελεχώνει την ψυχοκοινωνική μας υπηρεσία, με θέμα « Σχολικός Εκφοβισμός – Βullying”, έχει την υποστήριξη- χρηματοδότηση μεγάλου ιδιωτικού οργανισμού-εταιρείας, με την πρόσληψη για ένα εξάμηνο της εθελόντριας-ψυχολόγου μας, μετά από διενεργηθέντα πανελλήνιο διαγωνισμό. Η δημοσιοποίηση της συνεργασίας μας τοποθετείται στα μέσα Μαρτίου 2016 και αποτελεί κορυφαία διάκριση για τον οργανισμό μας και τη προαναφερόμενη ψυχολόγο μας.
Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στις 19 Νοεμβρίου 2015,με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας ενάντια στη κακοποίηση του παιδιού, στο 1ο ΕΠΑΛ Καστοριάς, μετά από πρόσκληση του Δ/ντη Λυκειάρχη κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου, με την παρουσία του προέδρου του οργανισμού κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Γεωργίου, από την ψυχολόγο κα. ΜΑΛΕΑ Γεωργία.
Στις 9 Δεκεμβρίου με το ίδιο θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός- Bullying» πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό μας, αντίστοιχη ημερίδα στο 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς, μετά από πρόσκληση του Δ/ντη κ. ΤΑΜΗΛΙΑ Αλέξανδρο.
Στις 5 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήσαμε το 1Ο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ στην λέσχη αξιωματικών Καστοριάς, 70 μαμάδες και τα πιτσιρίκια τους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στις 20 Δεκεμβρίου έως και 23 Δεκεμβρίου ο οργανισμός μας με τον πολιτιστικό σύλλογο «Κέλετρον» των νέων Εργατικών Κατοικιών, πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που υποστηρίζει ο οργανισμός σε όλο τον Νομό και τα παιδιά των εργατικών κατοικιών, μοιράζοντας δωρεάν παιχνίδια σε 250 παιδιά συνολικά.
Στις 31-12-2015 πραγματοποιήθηκε μεγάλο λαϊκό γλέντι, «Γεύμα Αγάπης» στις νέες εργατικές κατοικίες , σε συνεργασία των δύο συλλόγων.

Αναλυτική παρουσίαση υπάρχει στην ηλεκτρονική σελίδα με την ονομασία www.keletronpaidi.gr στο διαδίκτυο και εμφανίζεται στην κατηγορία, τα «Τα νέα μας» μαζί με φωτογραφικό υλικό και κείμενα, όπως και αναλυτικά ονόματα, των εθελοντών-φίλων-υποστηρικτών και δωρητών ( φυσικά πρόσωπα και υπηρεσίες)
Στον απολογισμό αυτό παρουσιάζουμε συνοπτικά τη δουλειά των εθελοντών και φίλων υποστηρικτών που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και όσων μας στήριξαν με κάθε τρόπο (υλικές και χρηματικές δωρεές).
-Ομάδα εθελοντών εκπαιδευτικών (Κοινωνικό Φροντιστήριο) με εβδομαδιαία προσφορά μαθημάτων (Αρχαία Ελληνικά, Γλώσσα. Μαθηματικά, Φυσική , Χημεία ) 12 εθελοντές
-Ψυχολογική και Κοινωνική Υποστήριξη 3 εθελοντές
– Νομική Υποστήριξη 4 εθελοντές- υποστηρικτές
– Ιατρική και Φαρμακευτική Υποστήριξη 5 εθελοντές- υποστηρικτές
– Μεταφραστική Υποστήριξη 3 εθελοντές- υποστηρικτές

Χορηγοί
– Προμήθειες τροφίμων 12 ιδιωτικές εταιρείες και 45 υποστηρικτές
– Ρούχα, παπούτσια, ιματισμός 65 υποστηρικτές
– Χρηματικά ποσά 120 υποστηρικτές-χορηγοί
– Δωρεές στη μνήμη 2 υποστηρικτές
– Γραφική ύλη, βιβλία, παιχνίδια 35 υποστηρικτές
– Προσφορά βιβλίων 8 βιβλιοπωλεία και 9 υποστηρικτές
– Διαδικτυακή υποστήριξη 3 υποστηρικτές
– Επικοινωνιακή υποστήριξη 4 εθελοντές
– Γραφιστικά εντύπων 2 υποστηρικτές
– Συμμετοχή σε χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά bazaar και εκδηλώσεις: 48 εθελοντές
– Συνεργασίες με 2 δημόσιους φορείς και 4 ιδιωτικούς οργανισμούς (ΜΚΟ κλπ)
– Ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έπιπλα γραφείου 2 υποστηρικτές
ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ
Διαβάζεται από τον Ταμία του ΔΣ κ. ΝΤΙΝΑ Ηλία ο συνημμένος στα παρόντα πρακτικά της Γ.Σ. Οικονομικός Προϋπολογισμός.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ του Εθελοντικού Οργανισμού για τα Δικαιώματα του Παιδιού Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί
ΧΡΗΣΗ 2015
ΑΠΟ 01/01/2015 ΕΩΣ 31/12/2015
ΕΣΟΔΑ
1.Υπόλοιπο Ταμείου(Σύνολο)31/12/2014 3.153,85 €
2.Δωρεές Μελών 5.644,30 €
3. Έσοδα από επιχορηγήσεις 1.500,00 €
4. ‘Εσοδα από εκδηλώσεις (λιανικές πωλήσεις bazaar – εισιτήρια) 3.298,00 €
5. Έσοδα από πώληση λαχνών – κουπονιών για την ενίσχυση του οργανισμού 3.211,00 €
6. Χρηματικό υπόλοιπο παρελθούσης χρήσεως 3.153,85 €
ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 16.807,15 €

ΕΞΟΔΑ
1.Αμοιβές λοιπών, που εκτελούν ειδικές υπηρεσίες 639,60 €
με την ιδιότητα ελευθέρων επαγγελματιών
2.Τηλεφωνικά, τηλεγραφικά και τηλετυπικά τέλη εσωτερικού 1.733,72 €
3..Φωτισμός και κίνηση 868,32 €
4. Λοιπές Δαπάνες 2.527,37 €
5. Προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου γενικά 411,19 €
6. Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού 148,01 €
7. Προμήθεια ειδών συντήρησης και επισκευής κτηρίων γενικά 20,30 €
8. Ενοίκια 3.600,00 €
9. Προμήθεια λοιπών ειδών διατροφής 783,25 €
10.Προμήθεια καυσίμων και έξοδα μετακίνησης μαθητών 4.574,23 €
– εθελοντών γενικά
11. Έξοδα σίτισης – διαμονής εθελοντών – συνεργατών και χορηγών 749,53 €

ΣΥΝΟΛΟ 16.055,52 €
ΘΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: Έκθεση Εξελεγκτικής επιτροπής από 01/01/2015 έως 31/12/2015
Αφού πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. ΖΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος διαβάζει την συνημμένη στα παρόντα πρακτικά ‘Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ 01/01/2015 ΕΩΣ 31/12/2015 του Συλλόγου με την επωνυμία ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΜΚΕ)
Σήμερα την 12/02/2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30μ.μ. , στα Γραφεία της εταιρείας με την επωνυμία ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΜΚΕ) και επί της οδού Λεωφ. Γουνάραδων , συνήλθε η τριμελής εποπτική ( Εξελεγκτική Επιτροπή), αποτελούμενη από τους
1. ΖΟΥΤΣΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
2. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ
3. ΤΟΚΑΤΛΙΔΟΥ- ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΓΙΑΝΝΑ
η οποία ορίστηκε ομόφωνα από την Γ.Σ των μελών- εταίρων της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΞ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΜΚΕ), όπως προβλέπεται από το Καταστατικό του εταιρείας.
Οι υπογεγραμμένοι
1. ΖΟΥΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
2. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ
3. ΤΟΚΑΤΛΙΔΟΥ- ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΓΙΑΝΝΑ
ενεργήσαμε έλεγχο στην οικονομική διαχείριση της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 10 του Καταστατικού για την χρήση 2015(από 01/01/2015 έως 31/12/2015)και διαπιστώθηκε ότι όλες οι εισπράξεις και οι πληρωμές έγιναν με βάση τις αριθμημένες αποδείξεις και οι πράξεις του ταμείου έχουν καλώς σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ. ή της Γ.Σ.
Όλες οι πράξεις και οι εγγραφές απεικονίζονται σωστά και με απόλυτη τάξη στο Βιβλίο Ταμείου.

Η διαχειριστική χρήση από 01/01/2015 έως 31/12/2015 παρουσιάζεται ως εξής:
-Εισπράξεις από 01/01/2015 έως 31/12/2015
ΕΣΟΔΑ
1.Υπόλοιπο Ταμείου(Σύνολο)31/12/2014 3.153,85 €
2.Δωρεές Μελών 5.644,30 €
3. Έσοδα από επιχορηγήσεις 1.500,00 €
4. ‘Εσοδα από εκδηλώσεις (λιανικές πωλήσεις bazaar – εισιτήρια) 3.298,00 €
5. Έσοδα από πώληση λαχνών – κουπονιών για την ενίσχυση του οργανισμού 3.211,00 €
6. Χρηματικό υπόλοιπο παρελθούσης χρήσεως 3.153,85 €
ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 16.807,15 €

ΕΞΟΔΑ
1.Αμοιβές λοιπών, που εκτελούν ειδικές υπηρεσίες 639,60 €
με την ιδιότητα ελευθέρων επαγγελματιών
2.Τηλεφωνικά, τηλεγραφικά και τηλετυπικά Τέλη εσωτερικού 1.733,72 €
3..Φωτισμός και κίνηση 868,32 €
4. Λοιπές Δαπάνες 2.527,37 €
5. Προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου γενικά 411,19 €
6. Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού 148,01 €
7. Προμήθεια ειδών συντήρησης και επισκευής κτηρίων γενικά 20,30 €
8. Ενοίκια 3.600,00 €

9. Προμήθεια λοιπών ειδών διατροφής 783,25 €
10.Προμήθεια καυσίμων και έξοδα μετακίνησης μαθητών 4.574,23 €
– εθελοντών γενικά
11. Έξοδα σίτισης – διαμονής εθελοντών – συνεργατών και χορηγών 749,53 €
ΣΥΝΟΛΟ 16.055,52 €
ΑΡΑ
ΕΣΟΔΑ: 16.807,15
EΞΟΔΑ: 16.055,52
Υπόλοιπο εις νέον(Σύνολο)31/12/2015 …… 751,63 €

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα και δια ανατάσεως της χειρός εγκρίνει τον οικονομικό απολογισμό εσόδων-εξόδων για την χρήση 2015.

O TAMIAΣ                                                0 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                              O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Προγραμματισμός δραστηριοτήτων 2016.
Aκολουθεί ο προγραμματισμός του 2016 από το Δ.Σ
Να διευρυνθούν ποσοτικά και ποιοτικά οι κύριες δράσεις του εθελοντικού μας οργανισμού που λειτούργησαν με επιτυχία τα έτη 2014-2015 και ειδικότερα
Α) Λειτουργία ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας: να αναζητηθούν όλοι οι δυνατοί τρόποι μέσα από την υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ως επίσης και μέσα από την προσπάθεια οικονομικής ενδυνάμωσης του οργανισμού ( δωρεές-χορηγίες, ανάπτυξη εμπορικού τμήματος) ώστε να καταστεί εφικτή η πληρέστερη στελέχωση της ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας, με την πρόσληψη μίας ψυχολόγου και μίας κοινωνικής λειτουργού με σχέση πλήρους εξαρτημένης εργασίας.
Β) Τράπεζα τροφίμων (κοινωνικό παντοπωλείο): για την πληρέστερη λειτουργία του να γίνει καθετί δυνατό ώστε α) να γίνει δυνατή η προμήθεια επαγγελματικού οχήματος για την παραλαβή και κατ’ οίκον παράδοση όπου απαιτείται σε οικογένειες, τροφίμων και λοιπών ειδών υποστήριξης. β) να επιδιωχθεί η απόκτηση συστήματος μηχανογράφησης για την καταγραφή των εισερχομένων – εξερχομένων ποσοτήτων τροφίμων.
Γ) Ανοιχτό- Δημιουργικό Σχολείο Καστοριάς- παρεχόμενη μαθησιακή υποστήριξη στους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου που υποστηρίζει ο οργανισμός: α) για την νέα σχολική περίοδο 2016-2017 να επιδιωχθεί η συμμετοχή στη δομή αυτή περισσότερων μαθητών μέσα από την πληρέστερη δημοσιοποίηση της δράσης αυτής. β) να γίνει προσπάθεια για την προσέλκυση ακόμη περισσότερων εθελοντών- καθηγητών για την πληρέστερη λειτουργία της δομής και για την προσφορά μαθημάτων όλων των κατευθύνσεων.
Δ) Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»: Να γίνει προσπάθεια ώστε α) να διευρυνθεί η δομή αυτή με τη συμμετοχή περισσότερων παιδιών, όλων των τάξεων δημοτικού σχολείου β) να προσελκυστούν εθελοντές – εθελόντριες για την καλύτερη λειτουργία της δομής με ειδικότητες παιδαγωγών, μουσικών, ζωγράφων και καλλιτεχνικών εργαστηρίων, ειδικών δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.
Ε) Να επιταχυνθούν οι προσπάθειες της Διοίκησης και φίλων υποστηρικτών- χορηγών, ώστε να καταστεί εφικτή η υλοποίηση του οράματος της δημιουργίας του 1ου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών στον Νομό Καστοριάς.
Ζ) Να συνεχίσουμε τις καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις – συναυλίες που διατηρούν και συνεχίζουν τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας.
Η) Να διευρύνουμε τις κοινωνικές συμπράξεις και δικτυώσεις με ομοειδείς συλλόγους-οργανώσεις προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών σε επίπεδο Ελλάδας αλλά και γειτονικών χωρών.
Θ) Να συνεχίσουμε την εθελοντική μας προσφορά σε διάφορους τομείς
Ι) Εάν προκύψει κάτι άλλο εκτός των ανωτέρων που αναβαθμίζει το προσφερόμενο έργο του εθελοντικού μας οργανισμού να ανταποκριθούμε άμεσα στα πλαίσια πάντοτε των οικονομικών μας δυνατοτήτων.
Η Γενική Συνέλευση των μελών – εταίρων συμφωνεί ομόφωνα και δια ανατάσεως της χειρός για τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων για το 2016.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γραμματέας

 

 

ΘΕΜΑ ΠΕΜΠΤΟ: Προϋπολογισμοί 2016.

Διαβάζεται από τον Ταμία του ΔΣ κ. ΝΤΙΝΑ Ηλία ο συνημμένος στα παρόντα πρακτικά της Γ.Σ. Οικονομικός Προϋπολογισμός.
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016
ΑΠΟ 01/01/2016 ΕΩΣ 31/12/2016

ΕΣΟΔΑ
1.ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΑΜΕΙΟΥ(Σύνολο)31/12/2015 751,63 €
2.Δωρεές Μελών 7.000,00 €
3.Έσοδα από επιχορηγήσεις 10.000,00 €
4.Έσοδα από εκδηλώσεις (λιανικές πωλήσεις bazaar – εισιτήρια) 4.000,00 €
5.Έσοδα από πώληση λαχνών- κουπονιών για την ενίσχυση 4.000,00 €
του οργανισμού
7. Έσοδα από “Κουμπαράδες Αγάπης” 500,00 €
8. Τόκοι από Καταθέσεις σε Τράπεζες 10,00 €
9. Χρηματικό υπόλοιπο παρελθούσης χρήσεως ——-

ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 25.510,00 €

ΕΞΟΔΑ
1. Αμοιβές λοιπών, που εκτελούν ειδικές υπηρεσίες με την ιδιότητα ελευθέρων 1.500,00 € επαγγελματιών
2. Τηλεφωνικά, τηλεγραφικά και τηλετυπικά Τέλη εσωτερικού. 2.000,00 €
3. Φωτισμός Κίνηση 1.000,00 €
4. Λοιπά Έξοδα 3.000,00 €
5. Φόροι – Απόδοση ΦΠΑ 1.500,00 €
6. Προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου γενικά 500,00 €
7. Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού 300,00 €
8.Προμήθεια ειδών συντήρησης και επισκευής κτηρίων γενικά 200,00 €
9.Ενοίκια 3.500,00 €
10.Προμήθεια λοιπών ειδών διατροφής 1.000,00 €
11.Προμήθεια καυσίμων και έξοδα μετακίνησης μαθητών – εθελοντών γενικά 5.000,00 €
12. Έξοδα σίτισης – διαμονής εθελοντών – συνεργατών και χορηγών 1.000,00 €
13. Έξοδα Μισθοδοσίας και ΙΚΑ 5.000,00 €
ΣΥΝΟΛΟ 25.500,00 €
Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα και δια ανατάσεως της χειρός εγκρίνει τον προϋπολογισμό για το 2016.
ΑΡΑ: Προ υπολογιζόμενο μεταφερόμενο υπόλοιπο χρηματικών διαθεσίμων στην επόμενη
Χρήση 10,00 ευρώ.

Ο ΤΑΜΙΑΣ                                         0 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Επειδή δεν υπάρχει άλλο θέμα προς συζήτηση ο Πρόεδρος της Γ.Σ. λύνει την παρούσα τακτική Γενική Συνέλευση υπογράφοντας ως ακολούθως.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.Σ.                                                                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ.Σ.
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΚ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΝ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ.