ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                                                    << ΓΙΝΕ ΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ >>

Για 8η χρονιά το << Κέλετρον Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο >>, Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας ,υλοποιεί την δράση << Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα >>.
Οι μέρες του Πάσχα πλησιάζουν και η ανάγκη να δείξουμε αλληλεγγύη σε άτομα που πλήττονται οικονομικά, αποκτά μεγαλύτερη διάσταση.
Οι εθελοντές του << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί >>, είναι έτοιμοι να δεχθούν τις προσφορές όλων όσων επιθυμούν να συνδράμουν.
Στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε γεύματα Αγάπης σε πάνω από 80 οικογένειες, με ανήλικα παιδιά που το έχουν ανάγκη (τρίτεκνες, πολύτεκνες μονογονεικές, με γονείς ανέργους) καθώς και σε οικογένειες ηλικιωμένων με προβλήματα υγείας κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Με την στήριξή σας, εξασφαλίζουμε για κάθε οικογένεια να γεμίσει το Πασχαλινό της τραπέζι που θα έχει όλα τα καλά: κρέας, ζυμαρικά, σαλάτα. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε λαμπάδες, τσουρέκια και σοκολατένια Πασχαλινά αυγά για τα παιδιά μας που θα τα κάνει να χαμογελάσουν.
Βοηθήστε μας στο δύσκολο αλλά συνάμα ελπιδοφόρο έργο που αναλάβαμε να στηρίξουμε τα πιο αδύναμα αλλά και πιο άξια μέλη της κοινωνίας μας, τα παιδιά!
Αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, είμαστε κοντά στα παιδάκια που μας έχουν ανάγκη.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από ότι μπορούμε να φανταστούμε.
Απελπισμένοι, άνεργοι γονείς που περιμένουν την βοήθεια μας ώστε να σιτίσουν την οικογένεια τους.
Δεν περιγράφεται η εικόνα αυτών των παιδιών που περιμένουν με ανυπομονησία ένα μικρό δώρο μια λαμπάδα να νοιώσουν το φως της χαράς.
Προσπαθούμε να στηρίξουμε αυτές τις οικογένειες, μέχρι να τελειώσει αυτή η δύσκολη στιγμή και όχι απλά πηγαίνοντας τους μόνο μια φορά τρόφιμα.
Αυτές οι οικογένειες δεν περιμένουν να κάνουν Πάσχα, προσπαθούν να επιβιώσουν.
Κοιτάξτε τα παιδιά σας στα μάτια και φανταστείτε πώς θα ήταν αν δεν είχατε να τους δώσετε απλά λίγο γάλα….. Σε αυτή τη προσπάθεια ΣΑΣ θέλουμε ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
Φέτος το Πάσχα, γίνε ”ΝΟΝΟΣ” για τα παιδιά μας και χάρισε τους το πιο φωτεινό τους χαμόγελο.
Φέτος το Πάσχα,. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ σε κάτι διαφορετικό
Φέτος το Πάσχα, ελπίζουμε σε ΕΣΑΣ περισσότερο από ποτέ άλλοτε.
Οι ανάγκες είναι: κρέας, τυροκομικά, λάδι, ζάχαρη, αλεύρι, γάλα, δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, πάνες νούμερο 4,5,6,7, κρέμες άνθος αραβοσίτου, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά.
Μία πασχαλινή λιχουδιά για τα παιδιά, μια πασχαλινή λαμπάδα, ένα πασχαλινό τσουρέκι, ένα παιχνίδι, και ότι άλλο μπορεί να χαρίσει χαμόγελο σε ένα παιδί.
Για την στήριξή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στα Γραφεία του << ΚΕΛΕΤΡΟΝ >>, οδός Χλόης και Συντ/ρχη Φριζή, Νέες Εργατικές Κατοικίες Καστοριάς, απέναντι από το S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ, στη Χλόη, τηλέφωνο 2467-26388, κινητό 6936937022, αρμόδιος Νικολόπουλος Γεώργιος, και στο F/B Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί.
Παραλαμβάνουμε καθημερινά τις προσφορές σας, από Πέμπτη 6/4/2022, έως και Μ. Πέμπτη 14/4/2022, ώρες 18.00-20.30, στα Γραφεία του Συλλόγου, στην παραπάνω Διεύθυνση.
Μ. ΤΡΙΤΗ , Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ και Μ.ΠΕΜΠΤΗ, παραλαμβάνουμε τις δωρεές σας, και στο Αίθριο του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς, ώρες καταστημάτων, όπου θα πραγματοποιήσουμε και το καθιερωμένο Πασχαλιάτικο Bazaar του Οργανισμού με υπέροχα εκθέματα και δώρα από Εθελοντές μας.

Με Αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΣΤΗΡΙΞΕ TH ΔΡΑΣΗ «<ΓΙΝΕ ΝΟΝΟΣ KI ΕΣΥ ΑΥΤΟ TO ΠΑΣΧΑ>> ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη παιδί Δράσεις na άνθρωπο. ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΙ Χάρισε ένα χαμόγελο στα παιδιά που έχουν ανάγκες ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ- ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ- ΛΑΜΠΑΔΕΣ- ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 6/4 ΕΩΣ M. ΠΕΜΠΤΗ 13/4, ΩΡΕΣ 18.00-20.30 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΡΓ ΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΣΤΗ xлoH. ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ M. ΤΡΙΤΗ -M. ΤΕΤΑΡΤΗ M. ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6936937022 F/B ΚΕΛΕΤ PON ΑΓΑΠΗΓΙΑΤΟΠΑΙΔΙ ΑΠΗ ΓΙΑ το ΠÎΙΔΠH ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΘΑ ΘΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ Μ.ΠΕΜΠΤΗ"