2

Εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού                                      ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 23-09-2015

Aριθμ. Πρωτοδικείου Καστοριάς: 2/2014

ΑΦΜ: 997842527

Τηλ: 2467 400039- 693 693 7022

Περιοχή Χλόη- ΚΕΚ Πολύτροπον

www.keletronpaidi.gr

f: Kέλετρον Αγάπη για το Παιδί

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εθελοντικός Οργανισμός “ ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” σας ενημερώνει οτι θα βρίσκεται με περίπτερο (Stand) στην εμποροπανήγυρι του Άργους Ορεστικού, από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου εως και την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου.

Στα πλαίσια της εκστρατείας συλλογής τροφίμων και σχολικών ειδών για την στήριξη των παιδιών ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Νομού Καστοριάς, με γονείς ανέργους, ασθενείς, τριτέκνους, πολυτέκνους.

ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ

Στους ευαισθητοποιημένους και κοινωνικά αλληλέγγυους κατοίκους του νομού Καστοριάς να υποστηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Μέλη-φίλοι-εθελοντές-υποστηρικτές, θα δέχονται τρόφιμα μακράς διαρκείας και σχολικά είδη για τα παιδιά του κοινωνικού φροντιστηρίου, σε όλη την διάρκεια της εμποροπανήγυρης στο Stand του οργανισμού, καθώς και στα γραφεία- αποθήκες μας, στη Λεωφόρο Γουναράδων, περιοχή Χλόη – Καστοριάς ( Δίπλα απο το ΚΕΚ Πολύτροπον), από ώρες 09.00 – 14.00.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ (για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου) το πρώτο και μοναδικό στον νομό Καστοριάς, ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν εως και 30 Σεπτεμβρίου. Έναρξη μαθημάτων 5 Οκτωβρίου. Πληροφορίες στο τηλ. 2467 400039

Υποστηρίξτε την μεγάλη μας προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης!

Κανένα παιδί μόνο του στην Κρίση!

Γιατί περικοπές στα όνειρα των παιδιών δεν γίνονται!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

Χορηγοί επικοινωνίας

alpha fm, antennes 93,6 fm, ASTRA 99,2 fm, ola DEKA, fuit.gr, DIKTYO, Svoura blogspot, Sfera, Kastoriafm, EΡT Κοζάνης, ΕΡΤ Φλώρινας, Ράδιο Καστοριά 93 fm.

Με εκτίμηση

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

φροντιστιριο