ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Καστοριά, 12-11-2018

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» διέθεσε  ποσότητα Bake Rolls Fruit & Nuts σε 3 σχολικές μονάδες της ΠΕ Καστοριάς.

 

To «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά, εφήβους και γονείς, παρέδωσε ποσότητα Bake Rolls Fruit & Nuts, σε τρείς συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων της Καστοριάς, με σκοπό να διανεμηθούν στους μαθητές.

Η ποσότητα Bake Rolls Fruit & Nuts, διανεμήθηκε στο 6Ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς και στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Καστοριάς.

Ευχαριστούμε πολύ την Chipita AE και τη Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης που προσέφερε στον οργανισμό μας 648 τεμάχια 7Days Bake Rolls Fruit & Nuts, τα οποία προσφέραμε σε 100 επωφελούμενες οικογένειες με 170 ενήλικα μέλη και 250 ανήλικα παιδιά, όπως επίσης και στους μαθητές των παραπάνω σχολικών μονάδων.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Γκετσίδη Απόστολο, πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς,  την κα. Μυλωνά Δέσποινα, πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς και την κα. την Βραγγαλή Ελένη πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής  τους ανάπτυξης.  Από  αυτό το πρόγραμμα  επωφελούνται 230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοικοινωνική Υπηρεσία, ενώ 25 παιδιά υποστηρίζονται καθημερινά από τις δράσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».