Την Παρασκευή, 27 Απριλίου, ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά  στους χώρους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας, το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα Αττικής.

Σε μία σύντομη αλλά μεστή συνάντηση με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 1ου Γυμνασίου Γέρακα, ο πρόεδρος του “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”, είχε την ευκαιρία να αναλύσει το έργο του οργανισμού, ώστε να κατανοήσουν οι μαθητές το βαθύτερο νόημα της πράξης αλληλεγγύης στο οποίο επιδόθηκαν μετά από παρότρυνση των εκπαιδευτικών τους. Τα παιδιά ρώτησαν και έμαθαν πολλά για την αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο και ιδίως σε συνομήλικα παιδιά σε ανάγκη.

Στο τέλος παρέδωσαν μία μεγάλη ποσότητα δικών τους παιχνιδιών, ρούχων και βιβλίων, που αποχωρίστηκαν για χάρη των μικρών τους φίλων. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τόσο τα παιδιά (και τους γονείς τους ) όσο και τους εκπαιδευτικούς και ιδιαίτερα την κα. Λυμπεροπούλου Σοφία.

 

Το “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” ευχαριστεί θερμά το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του για την σημαντική τους πρωτοβουλία.

Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που σας διακατέχει.