Συλλογή τροφίμων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ”ΚΕΛΕΤΡΟΝ” και τον Εθελοντικό Οργανισμό ”ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον ‘Άνθρωπο”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”ΚΕΛΕΤΡΟΝ”  και ο Εθελοντικός Οργανισμός ”ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο” με σκοπό να στηρίξουν το κρίσιμο αυτό διάστημα ευάλωτες οικογένειες με ανήλικα παιδιά και μοναχικούς ηλικιωμένους, προγραμματίζουν μεγάλη διανομή τροφίμων σε 80 οικογένειες με 140 ανήλικα παιδιά και 35 ηλικιωμένους, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς,
Με την παροχή μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων μακράς διαρκείας ειδών υγιεινής και ατομικής φροντίδας, μπισκότων, κρουασάν, ροφημάτων ,κ.α.
Συνεχίζοντας το μεγάλο Έργο του ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το παιδί-Δράσεις Για Τον Άνθρωπο, παραλαμβάνει καθημερινά ποσότητες τροφίμων, στα γραφεία-εγκαταστάσεις του Συλλόγου ,στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, (Χλόης και Συνταγματάρχη Φραντζή) ώρες 6-8 το απόγευμα, απέναντι από το κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗ στη Χλόη. Τηλέφωνο επικοινωνίας,6936937022,αρμόδιος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος.
Ενδεικτικά τα είδη που συλλέγουμε είναι ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα μακράς διαρκείας, τοματοπολτός, ζάχαρη, αλάτι, αλεύρι ,χαρτιά υγείας, σοκολάτες, κρουασάν, μπισκότα, χυμούς, δημητριακά, μαρμελάδες, φρυγανιές ,ψωμί για τοστ, απορρυπαντικά, καθαριστικά, πάνες βρεφικές, σερβιέτες, και γενικά ότι χρειάζεται μια οικογένεια.
Η διανομή των τροφίμων και των ειδών , θα γίνει την Πέμπτη 30-12-2021 ώρες 10-14π.μ,στα Γραφεία του Συλλόγου, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες, απέναντι .από το κατάστημα ΜΑΣΟΥΤΗΣ.
Εάν το επιτρέψουν οι κλιματολογικές συνθήκες, και οι υγειονομικοί κανονισμοί για τον covid-19, με το πέρας της διανομής, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο το καθιερωμένο γεύμα Αγάπης, για 7η συνεχή χρονιά.
Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, όσους στηρίζουν τον ΣΥΛΛΟΓΟ μας, για να φέρει εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο κοινωνικό-υποστηρικτικό του έργο.
Ο Λαός Θα σώσει τον Λαό!!!
Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!
Για Το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος