Ο Πρόεδρος του Οργανισμού <<ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο>> ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, παρουσίασε το ημερολόγιο για το 2020 του πολυβραβευμένου κομμωτή Γιώργου Σαρρή, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στον λαμπερό χώρο του NAUTICALL HALL Καστοριάς, με τίτλο <<ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ>> αφιερωμένο στο ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο!
Κύμα αγάπης εκδηλώθηκε από τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης που έδωσαν το παρόν σε αυτή τη βραδιά. Παρουσία των συντελεστών του ημερολογίου και πλήθους κόσμου ο Πρόεδρος του Οργανισμού <<ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο>> ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος ανέλυσε το θέμα του ημερολογίου αλλά και τον σκοπό του που είναι να δώσει χαρά και στήριξη σε όσα πιο πολλά παιδιά μπορεί, ενώ ο Γιώργος ΣΑΡΡΗΣ και η Αφροδίτη ΣΚΑΦΙΔΑ μίλησαν για τον θεσμό του ημερολογίου που ο αγαπημένος Γιώργος έχει καθιερώσει εδώ και 15 χρόνια!
Για το ημερολόγιο φωτογραφήθηκαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς πολλά γνωστά πρόσωπα από διάφορους χώρους, όπως ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, σχεδιαστές, μοντέλα, Ολυμπιονίκες, επικοινωνιολόγοι, επιχειρηματίες, συγγραφείς, πρωταθλητές, σκηνοθέτες, κομμωτές κ.α.
Συγκεκριμένα στο ημερολόγιο παρουσιάζονται οι:
Πατρικαρέα Ελευθερία, Γεωργανής Νικόλαος, Πρασά Κωνσταντίνα, Έλλη Παγέλη, Narges Rajahi, Λιάπη Κατερίνα, Μυλλωνάκη Στέλλα, Νένε Παναγιώτα, Τσαβαλιά Ελένη, Σεφερλής Μάρκος, Αστεριάδη Άρτεμης, Ασπρόμουργος Αντώνιος, Κατσαμπούρης Εμμανουήλ, Ηρώ Λεγάκη, Περσάκη Μάντη, Νικολαίδης Νικόλαος, Γωγώ Γαρυφάλλου, Σεργκεβή Ειρήνη, Γιαμπουρά Στέλλα, Μελίνα, El Zeraw, Σταύρος, Τρόστ Ιρένε, Τσιομήδης Κωνσταντίνος, Sayha, Bo, Ανδριανή Τσάφου, Σαρρής Γιώργος, Στράτου Κωνσταντίνα, Αλεξάκος Τζανέτος, Βαζελάκης Θοδωρής.
Η διάθεση του ημερολογίου γίνεται:
α) στα George Sarris hair expert, βασιλέως Παύλου 63 βούλα, Τ.Κ 16673, ΤΗΛ: 2130245256.
β) Στον Εθελοντικό Οργανισμό << ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο>>, στην Λ. Γουναράδων 2, Χλόη Καστοριάς, Τ.Κ 52100, ΤΗΛ: 2467400039 / 6936937022, email: inkeletron@yahoo.gr
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο New Age kastoria, στον  Πέτρο και Κατερίνα Πρωτόγερου, οι οποίοι ανέλαβαν τα γραφικά, τα δημιουργικά και μέρος της χρηματοδότησης του ημερολογίου του 2020 με θέμα: ”ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον George Sarri, Ανδρέα Παπαλεξανδράκη και την Αφροδίτη Σκαφίδα οι οποίοι εκτός των άλλων ανέλαβαν την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη του NAUTICALL HALL ΤΖΑΝΙΔΗ Γεώργιο, αγαπημένο φίλο και υποστηρικτή μας για την δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων του και την υπέροχη φιλοξενία που παρείχε στους συντελεστές της εκδήλωσης.