2

Εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού

«ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Λ..Γουναράδων- Χλόη-Καστοριά            

Aριθμ. Πρωτοδικείου Καστοριάς: 2/2014  

ΑΦΜ: 997842527

Τηλ/fax: 2467 400039 – 6936937022

Email: inkeletron@yahoo.gr

www.keletronpaidi.gr 

f: Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 20-10-2015

Ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ”ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ”ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”.

            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εθελοντικού Οργανισμού ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” , Δίκτυο για τα δικαιώματα των παιδιών, ευχαριστούν θερμά την αλυσίδα κατστημάτων ”ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” (http://www.ab.gr), την Διοίκηση και το προσωπικό του υποκαταστήματος στην περιοχή Χλόη-Καστοριάς (Χλόης και Εμπειρικού), για την επιλογή του οργανισμού μας στο Νομό Καστοριάς, για την καθημερινή διάθεση τροφίμων σε εξήντα πέντε (65) υποστηριζόμενες οικογένειες με εκατο σαράντα πέντε (145) ανήλικα παιδιά, ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στα πλαίσια υλοποίησης της πολιτικής της Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει,αναλογιζόμενη τα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση σε πολλές κοινωνικές ομάδες, με την απόφασή της να αξιοποιήσει τα υγιή είδη που μένουν αδιάθετα στους πελάτες της (τρόφιμα και μή)τα οποία έχουν καταστεί μη εμπορεύσιμα απο τα καταστήματά της.

Επίσης ευχαριστούν θερμά την Διοίκηση και τους εργαζομένους των καταστημάτων ”ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” στην Χλόη-Καστοριάς (Χλόης και Εμπειρίκου), που υλοποιώντας το πρόγραμμα ”52 εβδομάδες- Δράσεις σίτισης και φροντίδας σε όλη την Ελλάδα” παρέδωσε μέσω του Διευθυντή του καταστήματος κ. ΤΣΑΝΑΣΙΔΗ δωροεπιταγές αξίας 140 ευρώ για τις ανάγκες του οργανισμού μας. Στόχος των ”52 εβδομάδων ”είναι να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνανθρώποι μας, μέσω συνεργασιών με τοπικούς ή πανελλαδικούς φορείς, ιδρύματα ή οργανώσεις ανά την Ελλάδα.

Η ‘‘ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ’‘ είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα απο το 1939. Όραμά της είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πελατών, των συνεργατών και των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται με συνέπεια.

Με αυτές τις ευγενικές χειρονομίες η ”ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” γίνεται αρωγός στην προσπάθεια του Εθελοντικού οργανισμού ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” για την αναβάθμιση και επέκταση του έργου του, μέσα απο την λειτουργία της υπηρεσίας του ”Προσφέρω γιατί Συμπάσχω” (Κοινωνικό Παντοπωλείο), για την αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει στο Νομό Καστοριά, καθώς και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μέσα απο προγράμματα(Λειτουργία ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας-Λειτουργία του ”Ανοιχτού Δημιουργικού Σχολείου Καστοριάς”), που υλοποιούνται σε χώρους διαμορφομένους κατάλληλα για τον σκοπό αυτό.

Η κάθε προσφορά είναι για μας ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό. Μέσα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης και έντονων κοινωνικών δυσκολιών, αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά, που υπάρχουν δίπλα μας τόσο σημαντικοί και άξιοι συμπαραστάτες που άμεσα και ουσιαστικά ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για τη στήριξη των παιδιών. Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διακατέχει τη Εταιρία σας.

Ευχή όλων μας η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της χορηγίας απο μεριά σας, κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς τους έχουν περισσότερο ανάγκη απο κάθε άλλη φορά.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά την κοινωνική οργάνωση ‘‘ΜΠΟΡΟΥΜΕ” (http://www.boroume.gr) , η οποία λειτουργεί ως κόμβος επικοινωνίας των δωρητών τροφίμων και των φορέων-αποδεκτών, δημιουργώντας ”γέφυρες” μεταξύ του εκάστοτε δωρητή και του πιο κατάλληλου φορέα-αποδέκτη.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες

Σας ευχαριστούμε!!!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”

                                                          BASILOPOULOS

logo