Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Christmas Street Party, που συνδιοργάνωσε ο Οργανισμός μας με τον Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς, με σκοπό την διασκέδαση όλων των παιδιών αλλά και την ενίσχυση του οργανισμού μας «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο» (22 Δεκεμβρίου 2019), στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς. Γονείς και παιδιά κατέκλυσαν τον αίθριο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς.

Το ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί προσέφερε χυμούς και γλυκίσματα (μελομακάρονα, Maffins, τσουρέκια, κρουασάν, Bake Rolls) στους παρευρισκομένους. Οι εθελοντές – υποστηρικτές και το προσωπικό του οργανισμού «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί» απασχόλησαν με ζωγραφική και κατασκευές τα παιδιά και τα παιδικά τμήματα της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Β. ΔΟΙΚΟΣ υπό την μουσική επιμέλεια της μαέστρου Ναταλίας ΣΕΡΟΒΑ – ΧΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ενίσχυσαν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Επίσης δύο animater διασκέδασαν τα παιδιά με δραστηριότητες και παιχνίδια! Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε πολλά χαμόγελα στα παιδιά!

Στην φίλη μας εθελόντρια κλόουν ΜΑΡΥΛΙΝ που με το υπέροχο χαμόγελο της έκανε ευτυχισμένα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί της και τους χάρισε υπέροχα αυτοσχέδια μπαλόνια, σπαθιά και καρδούλες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 20 παιδιά του Ι.Ε.Κ Μαγείρων και του ΣΕΦ Κο ΚΑΡΥΠΙΔΗ Σάββα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και συνέχισαν να κερνούν από την ποσότητα των δύο χιλιάδων μελομακάρονων και δύο χιλιάδων Maffins που έφτιαξαν από καρδιάς με τα χεράκια τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα έξι κορίτσια του Τμήματος Ι.Ε.Κ Μακιγιάζ – Αισθητικής και την εξαιρετική Καθηγήτρια τους Κα ΓΟΥΛΙΟΥ Κατερίνα που ζωγράφισαν καρδούλες στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων κάνοντας μαγικό face paiting στα εκατοντάδες παιδάκια που παραβρέθηκαν.

Τον Αι – Βασίλη και την δημιουργική ομάδα του ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί που απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Το μέγα πλήθος μελών, φίλων, υποστηρικτών, εθελοντριών που με το μέγα πάθος τους ζέσταναν την Χριστουγεννιάτικη μέρα της εκδήλωσης και υποστήριξαν τον ιερό σκοπό του Οργανισμού μας για την υπεράσπιση 250 παιδιών σε Ανάγκη και 68 απόρων υπερηλίκων στην Π.Ε Καστοριάς. Στήριξαν τον Οργανισμό μας αγοράζοντας τα είδη του μπαζάρ και τον Πρωτοχρονιάτικο Λαχνό μας κάνοντας πράξη το σύνθημα μας <<Ένας για όλους και Όλοι για έναν>>, αποδεικνύοντας την δύναμη των πολλών και του λαού μας στην πράξη.

Στον χώρο της εκδήλωσης παραδόθηκε Έχρωμη TV 32” στον τυχερό Συνοριακό Φύλακα Κο ΚΑΡΑΠΑΥΛΙΔΗ Κυριάκο, ο οποίος είχε αγοράσει τον τυχερό Λαχνό με Νο 160 της Λαχειοφόρου Αγοράς που διενεργήθηκε από τον Οργανισμό μας στην Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού.

Ο Οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

Το Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης

Την μαέστρο της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Β. ΔΟΙΚΟΣ Κας ΣΕΡΟΒΑΣ – ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΥ Ναταλία.

Τον Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης Δήμου Καστοριάς για την πολύπλευρη υποστήριξη τους.

Τον Κο ΖΕΡΒΑ Αναστάσιο για την παραχώρηση του χώρου του Αίθριου Χώρου του Εμπορικού Κέντρου Καστοριας.

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν φτάνει για τους εθελοντές- υποστηρικτές μας που είναι πάντα δίπλα μας, για τα καταστήματα που στήριξαν πολύπλευρα τη δράση  και όλους εσάς που για ακόμη μία φορά ήσασταν κοντά μας! Μέσα από την καρδιά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλές Γιορτές σε όλους και να δεσμευτούμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αγάπη, αλληλεγγύη και υποστήριξη!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε.