ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 07-03-2024

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καστοριά 09-03-2024

Κοπή Πίτας και χοροεσπερίδα του << Κέλετρον Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο >> & και του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς << Κέλετρον >>, στην  Λέσχη Αξιωματικών Καστοριάς την 07-03-202, Τσικνοπέμπτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας >> και του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς << Κέλετρον >> και στην συνέχεια η πραγματοποίηση της Χοροεσπερίδας των δύο Φορέων με την Μουσική Ορχήστρα << Μουσικό Ηχόχρωμα >>.
Μέσα σε άκρως χαρούμενο και διασκεδαστικό κλίμα γεμάτο ικανοποίηση από τους συμμετέχοντες και με κατάμεστη την Αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και στην συνέχεια η Χοροεσπερίδα των δύο Φορέων.
Τα Μέλη, Φίλοι, Εθελοντές ,Υποστηρικτές μας , διασκέδασαν με την ψυχή τους. Τα Μέλη των Δ.Σ των Φορέων μας και οι Εθελοντές πραγματοποίησαν για άλλη μία φορά μια αξέχαστη μουσική βραδιά με ατέλειωτο χορό, και δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους που παραβρέθηκαν με τους γονείς τους από τον Εθελοντή μας << Πέτρο τον Κλόουν της καρδιάς μας >>.
Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την παρουσία των Μελών των Δ.Σ των δύο Φορέων, έκανε ο Πρόεδρος Κος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο οποίος παρουσίασε ένα σύντομο Απολογισμό του έργου του << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας >>, καθώς και του
Πολιτιστικού Συλλόγου Εργατικών κατοικιών Καστοριάς << Κέλετρον >>για το έτος 2023.
Την εκδήλωση υποστήριξαν:
Ο καλός εθελοντής φίλος μας, << Πέτρος ο κλόουν της καρδιάς μας >>, ο οποίος με τα απίθανα του κόλπα και την θετική του αύρα, ενθουσίασε τα μικρά παιδιά μας, τους χάρισε ατέλειωτα χαμόγελα , και κατασκεύασε υπέροχα μπαλόνια, καρδούλες και σπαθιά τα οποία μοίρασε στα παιδιά.
Ρεσιτάλ Μουσικής έδωσε η Ορχήστρα << Μουσικό Ηχόχρωμα >>, η οποία με τους Παραδοσιακούς ήχους της απογείωσε την διασκέδαση και χάρισε στους παρευρισκόμενους μία υπέροχη βραδιά.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό και έδωσαν θερμές ευχές στους παρευρισκόμενους για το νέο έτος, δια του Προέδρου Κου ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου τις οποίες και μετέφερε, οι α) Βουλευτής Καστοριάς Κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μαρία ( η οποία απουσίαζε στις Βρυξέλλες, στο Ευρωκοινοβούλιο), ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Καστοριάς Κος ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και η Γραμματέας του Π.Σ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Κα ΜΑΛΕΑ Βάσω ( οι
οποίοι απουσίαζαν στο έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο).
Θερμές ευχές για το νέο έτος, και αναγνώριση του έργου του Οργανισμού μας απέστειλε ο Δήμαρχος Καστοριάς Κος ΚΟΡΕΝΤΖΙΔΗΣ Ιωάννης.
Ο Οργανισμός μας με πολύ χαρά και αισθήματα ευγνωμοσύνης ,Βράβευσε για το έτος 2023
τους ακόλουθους Δωρητές και Εθελοντές που διακρίθηκαν για την πολύπλευρη Χρηματική και Υλική Υποστήριξη
1. Την Εταιρεία NOISIS A.E
2. Tην Εταιρεία JUMBO TΕΡΠΙΝΑΣ Θωμάς
3. Την καλή μας Φίλη και διαχρονική Υποστηρίκτρια ΣΠΥΡΟΥ Ελίζα
4. Τους Εθελοντές μας, ΚΑΡΟΛΙΔΗ Γεώργιο, ΓΚΩΓΚΟΥ Χρύσα, ΧΑΜΟΥΡΟΥΣΙΟ Κώστα, ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗ Αφροδίτη και τον μικρό μας Φίλο Παναγιώτη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον οικοδεσπότη μας την 15 η Μεραρχία Καστοριάς, για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας της Λέσχης Αξιωματικών Καστοριάς, και την πολύπλευρη υποστήριξη της για την επιτυχία της εκδήλωσης, με το άψογο και εξυπηρετικότατο Προσωπικό που υποστήριξε την πραγματοποίηση της Χοροεσπερίδας.
Το τυχερά φλουριά από τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες μας, τα κέρδισε η αξιαγάπητη Εθελόντρια μας ΧΑΛΟΥΔΗ Χρύσα ΓΚΩΓΚΟΥ και το Μέλος του Δ.Σ Ιωάννης ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, αναδεικνυόμενοι έτσι ως οι τυχεροί για το έτος 2024.
Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς της Εκδήλωσης μας
1.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Κουρτίνες –Χαλιά- Λευκά Είδη περιοχή Χλόη- Καστοριά
2.Συνεργείο Αυτοκινήτων ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Ευάγγελου περιοχή Χλόη- Καστοριά
3.ΣΟΥΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΑΒΙΝΑΣ Οικοδομικά Υλικά Χλόη- Καστοριά
4.ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ Παραδοσιακά και Ελληνικά Καστοριά
5.BROWN COFFEE Καστοριά
6.Ταβέρνα το Στέκι της Παρέας Καστοριά

7.Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο- Καφέ ARTION Xλόη- Καστοριά
8.COFFE MIO MIO Eργατικές Κατοικίες Καστοριά
9.Αναψυκτήριο ΝΤΟΛΤΣΟ – Νότια Παραλία
10. SPC CALL CENTER Xλόη – Καστοριά
11.Αφοί ΚΑΡΑΠΑΥΛΙΔΗ Οπτικά Καστοριά
12. BABAKOS WOOD Μεσοποταμία Καστοριά
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κο ΚΟΛΙΤΣΗ Κώστα για την πολύπλευρη υποστήριξη
Επίσης Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τους καλούς μας φίλους – καταστήματα- Εταιρείες που προσέφεραν απλόχερα τα δώρα για την πραγματοποίηση της Λαχειοφόρου Αγοράς.
Την διαχρονική υποστηρίκτρια μας Κα ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ Κατερίνα για την πολύπλευρη υποστήριξη της, καθώς και τον Κο ΠΡΩΤΟΓΕΡΟ Πέτρο για την στήριξη της εκδήλωσης.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες ,που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του οργανισμού αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.
Καλή χρονιά , με υγεία σε όλους!!
Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!
Τα Δ.Σ των Φορέων