ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                   Καστοριά, 13-11-2018

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»  στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά, εφήβους και γονείς, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του εργαστηρίου «Κατασκευές με την Μαρυλίν». Πάρτε χαρτόνια, χρώματα και ψαλίδια και φτιάξτε τις πιο όμορφες κατασκευές.

Το δημιουργικό εργαστήρι πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη και ώρα 18:00 μμ.

Είναι διαθέσιμο σε όλα τα παιδιά της ΠΕ Καστοριάς και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

  Για περαιτέρω διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του εθελοντικού οργανισμού στη διεύθυνση Λεωφ. Γουναράδων-Περιοχή Χλόη Καστοριάς ( δίπλα από στο ARIMANI FURS ) Τ.Κ. 52100 και στα τηλέφωνα 2467 400039 και 6936937022 και μέσω email: inkeletron@yahoo.gr.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης. Από αυτό το πρόγραμμα επωφελούνται 230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία, ενώ 25 παιδιά υποστηρίζονται καθημερινά από τις δράσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».