2

Εθελοντικός Οργανισμός για τα δικαιώματα του Παιδιού 

«ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Δίκτυο Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Λ. Γουναράδων-περιοχή Χλόη Καστοριά

Τηλ.2467400039, 6936937021-22

f: Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί

www.keletronpaidi.gr

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του εθελοντικού οργανισμού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”, ενημερώνει οτι στα πλαίσια της εκστρατείας διαρκούς συλλογής τροφίμων, που έχει κηρύξει απο τις 15-07-2015, ανταποκρινόμενο στις έκτατες και αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους στο Νομό Καστοριάς, ευρισκόμενο με όλες τους τις δυνάμεις στο πλευρό του κάθε παιδιού και κάθε οικογένειας που το έχει ανάγκη, έχει υλοποιήσει από το μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα διαρκείς διανομές επαρκών ποσοτήτων τροφίμων, σχολικών ειδών, παιχνιδιών και ρουχισμού, σε 65 υποστηριζόμενες οικογένειες με 145 ανήλικα παιδιά, ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι απο 03-10-2015 έχει γίνει η έναρξη του Ανοιχτού-Δημιουργικού Σχολείου Καστοριάς (Κοινωνικό Φροντισήριο) με τμήματα για όλες τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου, με την συγκινητική συμμετοχή 15 εκπαιδευτικών εθελοντών και συμμετοχή άνω των 30 παιδιών στη παρεχόμενη μαθησιακή υποστήριξη. Οι εγγραφές για συμμετοχή στα τμήματα, με κοινωνικά-οικονομικά κριτήρια, συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλους Οκτωβρίου.

Στόχος μας είναι κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς φαγητό, χωρίς την αγάπη και την φροντίδα που έχει ανάγκη. Με όλες μας τις δυνάμεις θα αγωνιστούμε για να διατηρήσουμε το δικαίωμα των παιδιών στη ζωή, το δικαίωμα των οικογενειών στην αξιοπρέπεια.

Είναι φανερό ότι σε αυτόν τον αγώνα που δίνουμε, χρειαζόμαστε την υποστήριξη κάθε Καστοριανού πολίτη-εργαζόμενου, εθελοντή, επαγγελματία, φορέα, συλλόγου και οργανισμού. Μόνοι μας δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο αριθμός λογαριασμού του εθελοντικού οργανισμού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι: 5248-072344-758, το IBANείναι : GR 540172 2480 0052 4807 2344 758. Τα καλάθια συλλογής τροφίμων του οργανισμού βρίσκονται στα ακόλουθα καταστήματα : LIDL Kαστοριάς, LIDL Άργους- Ορεστικού, Carrefour Mαρινόπουλος- Χλόη, Ελληνική Διατροφή Καλαφάτης Ο.Ε Μαυροχώρι- Καστοριάς.

Οι “Κουμπαράδες Αγάπης” του οργανισμού μας βρίσκονται στα ακόλουθα σημεία: Αρτοποιείο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Κων-νος Χλόη, VODAFONE Εμπορικό Κέντρο, Αρτοποιείο ΙΡΙΣ Ανδρεόπουλος, CARREFOUR MΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Χλόη, EYROBANK Kαστοριάς, AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Χλόη-Καστοριά, Κρεοπωλείο ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ Χιλιόδεντρο -Καστοριάς, Αρτοποιείο ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ Χιλιόδεντρο Καστοριάς, Αρτοδημιουργίες ΜΗΤΣΙΟΥ Μανιάκοι Καστοριάς, ΓΕΡΜΑΝΟΣ Καστοριάς, Κρεοπωλείο ΝΙΚΟΣ Μανιάκοι Καστοριάς, ΕΛΤΑ Καστοριάς, ΠΕΙΡΑΙΩΣ -ΜΑRFIN Kαστοριά, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ Καστοριάς, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ο.Ε Μαυροχώρι Καστοριάς.

Κάθε προσφορά για εμάς είναι ένας μικρός θησαυρός που τον αξιοποιούμε με σεβασμό και υπευθυνότητα.

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!

Κανένα Παιδί μόνο του στην Κρίση!!

Κανένα Παιδί θύμα της κρίσης !!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος