Το “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” την Μ. Τρίτη, 23 Απριλίου, πραγματοποίησε την μεγάλη διανομή για τις γιορτές του Πάσχα.

Το “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” την Μ. Τρίτη, 23 Απριλίου, πραγματοποίησε την μεγάλη διανομή για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο οργανισμός προσέφερε διατακτικές στις υποστηριζόμενες οικογένειες του προγράμματος “Ηλιαχτίδα Ζωής”για αγορά τροφίμων από την κρατική επιχορήγηση έτους 2018.

Επίσης έγινε  διανομή τροφίμων ( σοκοφρέτες, μπισκότα, κτλ), πασχαλινών ειδών και ενδυμάτων.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους προσφέρατε πασχαλινά είδη  για τις ωφελούμενες  οικογένειες του οργανισμού μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις εταιρείες που πάντα μας στηρίζουν, για να μπορούμε να προσφέρουμε στήριξη και αγάπη σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Καλή Ανάσταση σε όλους, με υγεία!!

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης. Από αυτό το πρόγραμμα επωφελούνται 230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία, ενώ 25 παιδιά υποστηρίζονται καθημερινά από τις δράσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

Leave A Comment