Ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» κ. Νικολόπουλος Γεώργιος, παρευρέθηκε στην εκδήλωση του HIGGS, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού των 2 χρόνων λειτουργίας του, στις 8 Οκτώβριου, ημέρα Κυριακή.

Πάνω από 20 ΜΚΟ παρευρέθηκαν στις  χώρους του HIGGS πραγματοποιώντας υπέροχες βιωματικές δράσεις: από κατασκευές με 3D printer, μέχρι υιοθεσία αδέσποτων ζώων και από πολυαισθητικά εργαστήρια ανάγνωσης, μέχρι βιωματική δράση κυκλοφοριακής αγωγής.

 To «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο HIGGS Donors’ Speed Dating Event που συγκέντρωσε για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο 12 από τα μεγαλύτερα κοινωφελή ιδρύματα της χώρας μας για να συμμετάσχουν σε μια πρωτότυπη δράση γνωριμίας και δυνητικής συνεργασίας με 36 ΜΚΟ, με τη μέθοδο του speed-dating. Ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Νικολόπουλος Γεώργιος, παρουσίασε τον οργανισμό και τις δράσεις του στα ιδρύματα, όπως επίσης και το νέο πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής»- Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά, εφήβους και γονείς.

Τα ιδρύματα που συμμετείχαν ήταν, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Vodafone, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ίδρυμα Γεωργίου & Αριστέας Μαμιδάκη, το Hellenic Hope, το The Hellenic Initiative, το Act4Greece και το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ.

Ευχαριστούμε πολύ το HIGGS για την πρόσκληση και την θερμή φιλοξενία, όπως επίσης για τις πολύ σημαντικές συμβουλές που μας παρέχει μέσα από τα εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα που  υλοποιεί προς όφελος της Κοινωνίας των Πολιτών.

KELETRON-1 KELETRON-3 KELETRON-2