ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καστοριά 29-09 -2023

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο» – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, παρευρέθηκε στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο» παρευρέθηκε από Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, με περίπτερο στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού.

Σκοπός της παρουσίας του ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών για τις δράσεις του οργανισμού και των προγραμμάτων << Ηλιαχτίδα Ζωής – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά, εφήβους και γονείς – Β΄Φάση >>, με την Λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, και << Φροντίδα Για Την Τρίτη Ηλικία – Β΄Κύκλος >>, των οποίων η υλοποίηση έχει ήδη ξεκινήσει.

Επίσης η συμμετοχή των φίλων και υποστηρικτών του Οργανισμού μας στην εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς καθώς και η στήριξη με προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και ειδών υγιεινής και ατομικής καθαριότητας.

Ο Οργανισμός μας απευθύνει πρόσκληση σε φίλους εθελοντές να συμμετέχουν με την εθελοντική τους εργασία στην υλοποίηση των προαναφερόμενων προγραμμάτων. Σχετική

Αίτηση ΕΔΩ:

O εθελοντικός οργανισμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όσους στήριξαν τον οργανισμό και τους εθελοντές μας, και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης .Η κάθε προσφορά για εμάς είναι σημαντική και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο του Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη, και τους Υπαλλήλους του Δήμου, για την φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχε στον οργανισμό μας, σε όλη την διάρκεια της εμποροπανήγυρης.
Σας ευχαριστούμε!

Για περισσότερες πληροφορίες
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ << ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ
ΠΑΙΔΙ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠO >>
ΤΗΛ ΣΤΑΘΕΡΟ 2467-0-26388 ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ 6936937022
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.keletronpaidi.gr
ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ F/B: Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί
ΕΜΑΙL: inkeletron@yahoo.gr
keletronanthropos@gmail.com