Την Τετάρτη 20/11/2019, ημέρα της 30ης επετείου της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα του Παιδιού , ο Πρόεδρος του Οργανισμού ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος και ο Εθελοντής μας ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ Ιωάννης, κατόπιν πρόσκλησης  επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Νεστορίου Καστοριάς.

Τα στελέχη του Εθελοντικού μας Οργανισμού, με την παρουσία σύσσωμης της σχολικής κοινότητας, του Κου Διευθυντή Γεώργιου Μπεροπούλη, των εκπαιδευτικών και των μικρών μαθητών, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν για το περιεχόμενο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, μέσα από μια εξαιρετικά βιωματική συζήτηση, για τους θεσμικούς φορείς Παιδικής Προστασίας στην πατρίδα μας, καθώς και το έργο και το περιεχόμενο των δράσεων του Οργανισμού μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλη την σχολική κοινότητα, τον Κο Διευθυντή  Γεώργιο Μπεροπούλη, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδίως την υπεύθυνη του προγράμματος Κα Ιφιγένεια Ρουσουλή, για την φιλοξενία τους και την άψογη συνεργασία μας, πάνω από όλα στους μικρούς μαθητές που μας εντυπωσίασαν με την συμμετοχή τους, τις γνώσεις για τα Δικαιώματα του Παιδιού και την ευαισθητοποίηση τους για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και ανάγκη στην πατρίδα μας και παγκόσμια.

Αναχωρήσαμε από τον υπέροχο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νεστορίου, παίρνοντας μαζί μας την φιλοξενία και την ευγένεια των εκπαιδευτικών και τα χαμόγελα των μικρών μαθητών. Σας Ευχαριστούμε!!!