Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Christmas Street Party,που συνδιοργάνωσε ο οργανισμός μας με τον Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς με σκοπό την διασκέδαση όλων των παιδιών αλλά και την ενίσχυση του οργανισμού μας «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» εχθές το πρωί (23 Δεκεμβρίου 2018), στον πεζόδρομο της Ερμού. Γονείς και παιδιά κατέκλυσαν τον πεζόδρομο.

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς προσέφερε ζεστό  κρασί, χυμούς και γλυκίσματα στους παρευρισκομένους. Οι εθελοντές – υποστηρικτές και το προσωπικό του οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» απασχόλησαν με ζωγραφική και κατασκευές τα παιδιά ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου Καστοριάς υπό τη διεύθυνση του κ. Τσακιρίδη Ιωάννη και η χορωδία «Καστοριανή Συμφωνία» με την μαέστρο κα Γαλάνη Ιωάννα ενίσχυσαν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα με κάλαντα και  χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Επίσης δύο animater διασκέδασαν τα παιδιά με δραστηριότητες και παιχνίδια! Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε πολύχρωμα μπαλόνια!

Στη χθεσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του ποδηλάτου. Ο τυχερός λαχνός που αναδείχθηκε είναι το Νο 185.

Ο Οργανισμός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

Το Σύλλογο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης

Τον μαέστρο της Φιλαρμονικής του Δήμου Καστοριάς και πρόεδρο της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης» κ. Τσακιρίδη Ιωάννη που μας χάρισαν υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Την μαέστρο της χορωδίας «Καστοριανή Συμφωνία» κα Γαλάνη Ιωάννα και τα μέλη αυτής

Τα καταστήματα που προσέφεραν κρασί, χυμούς και γλυκίσματα στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Το Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του Πεζόδρομου της Ερμού.

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν φτάνει για τους εθελοντές- υποστηρικτές μας που είναι πάντα δίπλα μας, για τα καταστήματα που στήριξαν τη δράση προσφέροντας εδέσματα, κρασί και χυμούς αλλά και χρόνο για την χθεσινή εκδήλωση, για όλους εσάς που για ακόμη μία φορά ήσασταν κοντά μας! Μέσα από την καρδιά μας θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλές Γιορτές σε όλους και να δεσμευτούμε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αγάπη, αλληλεγγύη και υποστήριξη!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε.