Η 5η Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή για τα παιδιά του Νομού Καστοριάς είναι γεγονός! Παιχνίδι ελεύθερο, παιχνίδι δημιουργικό! Πολλοί εθελοντές, έτοιμοι να δώσουν ακόμη μια φορά την ψυχή τους, διασκεδάζοντας τους μικρούς μας φίλους! Πολλές δραστηριότητες και  παιχνίδια περιμένουν όλους εσάς που θα μας επισκεφθείτε στις 29 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, με ώρα προσέλευσης στις 4:30 το απόγευμα και ώρα έναρξης της εκδήλωσης στις 5 το απόγευμα στην Λέσχη Αξιωματικών, ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Θα υπάρχει πλούσιος δωρεάν μπουφές με γλυκά και χυμούς για τα παιδιά, καφές και τσουρέκι για τα μεγάλα παιδιά.!

Όποιος επιθυμεί  μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας ή παιχνίδια για τα παιδιά σε ανάγκη του «Κέλετρον αγάπη για το παιδί».

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

  • Πλάθουμε χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια με το ΙΡΙΣ Αρτοζαχαροπλαστείο
  • Face painting από το Τμήμα Αισθητικής και Τέχνης Μακιγιάζ του ΔΙΕΚ Καστοριάς.
  • Παρουσία και σέρβις γλυκών από το ΙΕΚ Μαγείρων.
  • Χορευτικές επιδείξεις και ενόργανη από το γυμναστήριο Αθλοδομή Χλόη Καστοριάς
  • Επίδειξη taekwondo από το Σύλλογο Αναγέννηση και την προπονητή ΔΟΥΚΑ Μαρία
  • Χορωδία από το Σύλλογο <<Καστοριανή Συμφωνία>> υπό τη μουσική διεύθυνση της μαέστρου ΓΑΛΑΝΗ Ιωάννας.
  • Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και μπαλόνια με τη Μαριλίν
  • Αη-Βασίλης και δημιουργική ομάδα του Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί
  • Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και μοναδικά μαγικά κόλπα με τον ΜΟΤΖΟ το Ξωτικό Αη – Βασίλη.
  • Στην υποδοχή οι μασκότ ΡΟΥΝΤΟΛΦ και ΦΡΟΣΤΙ για φωτογραφίες.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 εώς τον Ιούνιο του 2019 υλοποίησε το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης. Από αυτό το πρόγραμμα επωφελήθηκαν 100 οικογένειες με 170 ενήλικα μέλη και 250 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία.

Στα πλαίσια βιωσιμότητας του Προγράμματος ο Οργανισμός μας με την στήριξη των εθελοντών και υποστηρικτών  του, συνεχίζει από  τον Ιούλιο του 2019  μέχρι σήμερα το Πρόγραμμα <<Ηλιαχτίδα Ζωής>> με μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

Το Πρόγραμμα υλοποιήθηκε με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υποστηρίχθηκε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, την Εθνική Τράπεζα και τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Χορηγοί της εκδήλωσης: