Ευχαριστήριο

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά την “Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης” για την πολύτιμη συνεχή στήριξη και προσφορά της στον οργανισμό μας.

Η “Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης” προσέφερε στον οργανισμό μας, στις 5/03/2019 47 κιβώτια κρουασάν-Chipicao Cakes και 60 κιβώτια μπισκότα. Επίσης, στις 27/03/2019 προσέφερε 70 κιβώτια μπισκότα 7Days, 30 κιβώτια-μπισκότα Παπαδοπούλου και 26 κιβώτια κρουασάν. Οι προαναφερθείσες προσφορές θα διανεμηθούν  εν όψει της μεγάλης διανομής του Πάσχα.

Ευχή όλων μας, η συνέχιση της ενίσχυσης του θεσμού της δωρεάς από μεριά σας, κυρίως στις μέρες μας, που τα παιδιά και οι γονείς την έχουν περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά. Κάθε προσφορά σας γεμίζει τις οικογένειες μας χαμόγελα.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη στήριξη!!

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης. Από αυτό το πρόγραμμα επωφελούνται 230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία, ενώ 25 παιδιά υποστηρίζονται καθημερινά από τις δράσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».