ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Καστοριά, 12 Μαίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του “Κέλετρον Αγάπη για το παιδί”, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην επιτυχή διεξαγωγή του 2ου Πασχαλινού Bazaar του εθελοντικού μας οργανισμού και ειδικότερα,

  1. Την κυρία ΛΑΠΟΡΔΑ Χριστίνα, ιδιοκτήτρια των κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής KLS, στην Πτολεμαίων 3 Καστοριά, και στην περιοχή Χλόη-Καστοριάς, καθώς και τον κύριο Καραστέργιο Βασίλειο, για την δωρεάν παραχώρηση στον οργανισμό μας, του ξύλινου σπιτιού στη Λ. Κύκνων, για την θερμή φιλοξενία και την υλοποίηση της δράσης μας “Γίνε Νονός κι εσύ αυτό το Πάσχα”.

  2. Τον Δήμο Καστοριάς, την Δ/νση Β/μιας Εκπαίδευσης Ν.Καστοριάς, το Σωματείο Αρτοποιών Ν.Καστοριάς “Η ΔΗΜΗΤΡΑ”, τον σύλλογο Αναψυχής και εστίασης Καστοριάς, την ΕΤΑΚ Καστοριάς, (κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Χαράλαμπο), την Ελληνική Διατροφή Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε, για την ολόπλευρη υποστήριξη της δράσης μας.

  3. Τον κύριο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ Ανδρέα, καθώς και το κατάστημα “ΗΛΕΚΤΡΟΓΡΑΜΜΗ” του κυρίου ΤΣΑΝΤΣΟΥΡΗ Κων/νου, Ζαλόγγου 3 Καστοριά, για την επιμέλεια της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης,

  4. Την Μεταφορική Εταιρεία “ΘΑΜΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ” και ιδίως την κυρία ΘΑΜΝΙΔΟΥ Σοφία, 5ο χλμ Εθνικής οδού Κιλκίς-Θες/νίκης, την μεταφορική ετερεία “ΠΟΥΧΙΑ Αδάμου”, το ΚΤΕΛ Καστοριάς (δια του προέδρου του κυρίου ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ), για την διευκόλυνση του έργου μας, με την ανάληψη των μεταφορών.

  5. Την κυρία Ελπίδα ΚΕΧΑΪΔΟΥ, για την διάθεση ειδών προς πώληση στο Bazaar του οργανισμού μας.

  6. Την κυρία ΑΓΑΠΗΤΟΥ Όλγα, τον κύριο ΑΛΕΞΙΟΥ Νικόλαο, τον κύριο ΒΥΤΑΝΙΩΤΗ Αποστολο, τον κύριο ΓΚΛΑΓΙΑ Γεώργιο, τον κύριο ΚΑΤΣΑΝΟ Νικόλαο, τον κύριο ΜΑΝΩΛΗ Αθανάσιο, τον κύριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ Ιωάννη, τον κύριο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη, τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, οι οποίοι με τις χρηματικές τους Δωρεές, συνέβαλλαν ολόπλευρα και καθοριστικά στην επιτυχία της δράσης του οργανισμού μας “Γίνε Νονός κι εσύ αυτό το Πάσχα”.

  7. Την κυρία ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ Λίτσα, την κυρία ΣΠΥΡΟΥ Ελπίδα, την κυρία ΧΟΝΤΟΥ Ρούλα, τον Σύλλογο Γυναικών Κεφαλαρίου “Η ΠΗΓΗ”, δια της κυρίας ΠΟΥΛΑΚΟΥ Κων/νας, τον κύριο ΓΚΙΜΟΥΡΤΖΙΝΑ Αθανάσιο, την κυρία ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Χαρίκλεια, την κυρία ΤΣΙΑΓΓΟΥ Μαρία, τον κύριο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ Χρήστο, την κυρία ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ Μαρία, την Ιερά Μονή Αγ.Αναργύρων, την κυρία ΤΑΣΙΟΥ Ζωή, τον Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μανιάκων Καστοριάς “Η Αγία Παραασκευή”, δια της κυρίας ΠΑΥΛΑΚΟΥ Χριστίνας, τον κύριο ΓΚΑΤΣΙΟ Θωμά, την κυρία ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα, την κυρία ΣΑΝΑΤΣΙΟΥ Ζωή, την κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ Ελένη, τον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, δια του κυρίου ΣΕΜΑΣΙΩΤΗ Παναγιώτη, τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο “ΑΠΟΖΑΡΙ”, δια της κυρίας ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ Λαμπρινής, την Εθελοντική Εργασία Καστοριάς, δια του κυρίου ΒΑΕΝΑ Δημητρίου, την κυρία ΤΡΑΪΑΝΟΥ Εύη, τον κύριο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Γεώργιο, τον κύριο ΜΙΧΟ Ιωσήφ (Ξενοδ.Καστοριά), τον κύριο ΔΡΑΤΣΑ Ανδρέα, την ΕΤΑΚ Καστοριάς δια του κυρίου ΓΕΡΟΝΙΚΟΥ Τάσου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αθ.Χριστόπουλος” δια της κυρίας ΧΑΤΖΗΛΕΟΝΤΙΑΔΟΥ Άννας, την κυρία ΣΤΕΡΓΙΟΥ Φρειδερίκη, την κυρία ΠΗΓΑΤΣΙΩΤΗ Αγγελική, την κυρία ΣΥΡΕΓΚΟΥ Αγγέλα, την κυρία ΠΑΡΔΑΛΗ Μαρία, τον κύριο ΘΩΜΑ Ιωάννη, τον κύριο ΚΟΓΙΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, την ΈΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, δια του κυρίου ΔΟΥΒΛΕΤΗ Γεωργίου, τους γονείς και τα παιδιά του Βρεφικού Σταθμού Χλόης, της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, δια της Διευθύντριας κυρίας ΚΩΤΣΑΚΗ Βέρας, την κυρία ΡΟΥΣΑΛΗ Μαρία, τους γονείς και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Πενταβρύσσου, δια της Διευθύντριας κυρίας ΚΟΛΕΣΙΔΟΥ Σοφία, την κυρία ΚΙΑΜΗΛΗ Όλγα, την κυρία ΔΕΛΗΠΟΡΑΝΙΔΟΥ Σοφία (κατάστημα παιδικών Snoopy), την κυρία ΖΗΔΡΟΥ Βίκη, τις κυρίες ΝΑΝΑ, τον Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς, δια της κυρίας ΤΣΑΜΙΣΗ Μαρίας, τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων αυτού “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”, δια της προέδρου κυρίας ΖΥΜΠΙΔΟΥ Στέλλας, τον κύριο ΓΑΚΙΔΗ Νικόλαο, την κυρία ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Στέλλα, την κυρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα, την κυρία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κων/να, την κυρία ΑΛΕΞΙΟΥ-ΜΑΣΤΟΡΕΚΑ Σταυρούλα, για την προσφορά τους στο χώρο του Bazaar, μεγάλων ποσοτήτων ρούχων, παιχνιδιών, τροφίμων, Πασχαλινών λαμπάδων, τσουρεκιών και σοκολατένιων αυγών. Τα προσφερθέντα είδη από τους ανωτέρω δωρητές μας, διανεμήθηκαν από τον εθελοντικό μας οργανισμό, σε 60 υποστηριζόμενες οικογένειες στο Νομό Καστοριάς με 132 ανήλικα παιδιά, σε μεγάλη διανομή που πραγματοποίησε ο οργανισμός μας την 11-4-2015 και από ώρες 10.00-14.00, στα γραφεία-αποθήκες μας (Λ.Γουναράδων-περιοχή Χλόη Καστοριάς).

  8. Τους εθελοντές του οργανισμού μας, που εργάστηκαν συστηματικά και επίμονα για μεγάλο χρονικό διάστημα, παράγοντας προϊόντα και δημιουργώντας έργα, διαθέτοντας πολλές ώρες και δαπάνες από το υστέρημα τους και που διέθεσαν αφιλοκερδώς τον ζήλο και τον μόχθο τους για την πραγματοποίηση του Bazaar. Επίσης, όλες τις εθελόντριες και τους εθελοντές που εργάστηκαν στο ξύλινο σπιτάκι, τις ημέρες του Bazaar και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του και στην διασφάλιση εσόδων για την λειτουργία του εθελοντικού μας οργανισμού.

  9. Τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν την προσπάθεια μας, αναγνωρίζοντας το παραγόμενο έργο και συμβάλλοντας στην συνέχιση του.

  10. Τα ΜΜΕ της πόλης μας και συνολικά της Δυτικής Μακεδονίας, που ανέδειξαν και υποστήριξαν όλη αυτή τη δράση.

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Νικολόπουλος