2

Εθελοντικός Οργανισμός για τα δικαιώματα του Παιδιού                                                                                                                                                                                                 Καστοριά 21-12-2015

«ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Δίκτυο Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Λ. Γουναράδων-περιοχή Χλόη Καστοριά

Τηλ.2467400039, 6936937021-22

f: Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί

www.keletronpaidi.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού και του Δημοτικού Σχολείου Κωσταραζίου στους χώρους του ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν τα γραφεία-αποθήκες του οργανισμού ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”, στη Λεωφ. Γουναράδων περιοχή Χλόη Καστοριάς, αντιπροσωπεία 45 παιδιών, από τις σχολικές Μονάδες του Επαγγελματικού Λυκείου Άργους Ορεστικού, και του Δημοτικού Σχολείου Κωσταραζίου, συνοδευόμενα απο 4 εκπαιδευτικούς, την κα. ΕΞΑΡΧΟΥ Αικατερίνη και την κα. ΖΑΧΟΜΗΤΡΟΥ Μαρία από το ΕΠΑΛ Άργος Ορεστικού, και τον κ. ΤΣΙΡΑΝΙΔΗ Θεολόγο και την κα. ΣΚΑΝΔΑΛΗ Ανίκα από το Δημοτικό Σχολείο Κωσταραζίου, με λεωφορείο που ευγενικά παραχώρησε ο Δήμος Άργους Ορεστικού, φέρνοντας μαζί τους και προσφέροντας με πολλή αγάπη μια πολύ μεγάλη ποσότητα παιχνιδιών και άλλων εφοδίων. Τα παιδιά επισκέφθηκαν τους χώρους του Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί. Μετά την ξενάγηση τους ενημερώθηκαν για το έργο που γίνεται σε αυτό.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ και οι εθελοντές του οργανισμού μας ευχαρίστησαν θερμά τόσο τα παιδιά, όσο τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, για την σπουδαία πράξη αλληλεγγύης που έκαναν και για την μεγάλη προσοχή που επέδειξαν στην ενημέρωση για το έργο του οργανισμού και στο διάλογο που αναπτύχθηκε γύρω από την ευαισθητοποίηση για θέματα εθελοντισμού. Με την ολοκλήρωση της ξενάγησης τα παιδιά έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα για τα παιδιά του ”Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”!! Παιδιά και εκπαιδευτικοί σας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς για την όμορφη και συγκινητική επίσκεψη σας!!! Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν το κουράγιο και την ψυχική δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

DSC04282  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC04291  DSC04261