ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Καστοριά 31-01-2023

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, η κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς που διενήργησε ο Οργανισμός μας, με δώρο για τον νικητή τριακόσια Ευρώ(300).
Ο λαχνός που κερδίζει είναι τα τρία τελευταία νούμερα του πρώτου λαχνού της 5 ης Κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου που κληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, είναι ο αριθμός 19681. Συνεπώς ο Λαχνός που κερδίζει από την Λαχειοφόρο Αγορά που διενήργησε ο Οργανισμός μας είναι ο 681.
Παρακαλείται ο κάτοχος του τυχερού Λαχνού(681) να τον προσκομίσει στα γραφεία – εγκαταστάσεις του Οργανισμού( Χλόης και Συντ/ρχη Φριζή, απέναντι από το S/M Μασούτη στην Χλόη), εντός δυο μηνών, για να παραλάβει το δώρο του.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα σταθερό 2467-0-26388 και κινητό 6936937022.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε φίλους και υποστηρικτές του Οργανισμού μας, που για άλλη μία φορά στηρίξατε τον αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί. Τα έσοδα από την Λαχειοφόρο, θα στηρίξουν το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο με την αγορά Τροφίμων μακράς διαρκείας, ώστε και με άλλες δωρεές από Ιδιώτες και Εταιρείες, να διενεργήσουμε μεγάλη διανομή στις 15-02-2023 των παραπάνω ειδών, στις Οικογένειες με Ανήλικα παιδιά που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα <<Ηλιαχτίδα Ζωής-Β΄Κύκλος>>.
Με Αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!
Το Δ.Σ του Οργανισμού.