Ο πρόεδρος, μέλη του ΔΣ και  μέλη του προσωπικού του “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” είχαν τη χαρά μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών “ALZHEIMER HELLAS” και της προέδρου κυρίας Μάγδας Τσολάκη, να παρευρεθούν στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΑLZHEIMER – 3ο Μεσογειακό Συνέδριο Νευροεκφυλιστικών Νόσων, στις 14-17 Φεβρουαρίου στο Grand Ηοtel Palace Θεσσαλονίκης.

Η εμπειρία που αποκόμισε ο οργανισμός ήταν πολύ θετική και άκρως εκπαιδευτική. Ο πρόεδρος, το ΔΣ και το προσωπικό ήρθε σε επαφή με πολλές και αξιόλογες οργανώσεις που ασχολούνται με τη φροντίδα και την υποστήριξη ατόμων της Τρίτης Ηλικίας και των οικογενειών τους, με αποτέλεσμα την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας.

Το “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” ευχαριστεί μέσα απο την καρδιά του την  Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών “ALZHEIMER HELLAS” και την πρόεδρο κυρία Μάγδα Τσολάκη για την ευκαιρία που μας έδωσε να παρακολουθήσουμε το συνέδριο και να βιώσουμε αυτήν την εμπειρία.