Δελτίο Τύπου

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” παρευρέθηκε την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, στη παράσταση του CIRCO MEDRANO.

Τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού “Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί”, καθώς και οι συνοδοί τους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία φανταστική δίωρη παράσταση με ακροβάτες, ταχυδακτυλουργούς, κασκαντέρ και ζογκλέρ.

Το “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το CIRCO MEDRANO για την φιλοξενία και ιδίως για την προσφορά των εισιτηρίων για τα παιδιά και τους συνοδούς του Οργανισμού.

Σας ευχαριστούμε!

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής  τους ανάπτυξης.  Από  αυτό το πρόγραμμα  επωφελούνται 230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία, ενώ 25 παιδιά υποστηρίζονται καθημερινά από τις δράσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».