Το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στηρίζει το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί»

logoKELETRON

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», για την προσφορά μεγάλης ποσότητας δημητριακών, η οποία θα καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

Το «Μπορούμε» είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα. Καθημερινά, το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» σώζει φαγητό και τρόφιμα από όλους τους πιθανούς δωρητές και τα προσφέρει, μέσω κοινωφελών φορέων, στους ανθρώπους που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο μειώνει την περιβαλλοντική επιβάρυνση και παράλληλα στηρίζει επισιτιστικά τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για την πολύτιμη στήριξη του . Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες.

Σας ευχαριστούμε!!