Το αδιαχώρητο επικράτησε στην 4η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί”.

Μέσα σε άκρως χριστουγεννιάτικο και διασκεδαστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η 4η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του “Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί” εχθές το απόγευμα (20 Δεκεμβρίου) στην Λέσχη Αξιωματικών. Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους! Οι εθελοντές – υποστηρικτές και το προσωπικό του οργανισμού πραγματοποίησαν για άλλη μία φορά μια αξέχαστη γιορτή, με μουσική, χορό, δημιουργική απασχόληση,  θέατρο, παρασκευή χριστουγεννιάτικων μπισκότων  και face painting.

Την εκδήλωση υποστήριξαν:

– Το αρτοζαχαροπλαστείο ΙΡΙΣ,  μαζί με το οποίο  οι μικροί μας φίλοι παρασκεύασαν  μπισκότα.

– Το γυμναστήριο ΑΡΜΟΝΙΑ- Fitness, το οποίο μας παρουσίασε 4 υπέροχα τμήματα χορού και ενόργανης.

– Το τμήμα Αισθητικής και Τέχνης Μακιγιάζ του ΔΙΕΚ Καστοριάς

– Η εθελόντρια Μαριλύν, η οποία βοήθησε τα παιδιά να κατασκευάσουν όμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες.

– Η ομάδα δημιουργικής απασχόλησης, η οποία με τα παιδιά του ΚΗΦ παρουσίασαν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικo θεατρικό.

Σημαντική ήταν η υποστήριξη της Λέσχης Αξιωματικών για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση της αίθουσας.

 

Επειδή όμως δεν μπορεί να υπάρξει χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά χωρίς γλυκίσματα και ζαχαρωτά, το ζαχαροπλαστείο “ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ”, το ζαχαραπλαστείο “ΤΖΗΛΛΑΣ”, το ζαχαροπλαστείο “ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”, το αρτοζαχαροπλαστείο “ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ”, το αρτοζαχαροπλαστείο “ΑΡΤΟΝΟΣΤΗΜΙΕΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ”,  το αρτοποιείο “ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ” και το αρτοζαχαροπλαστείο ΙΡΙΣ,  βρίσκονταν εκεί για να κάνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ακόμη πιο γλυκιά και ονειρεμένη. Το μενού εμπλούτισαν και οι νόστιμες λαχταριστές πίτσες της πιτσαρίας Senior Pizza των ΑΦΟΙ ΜΠΙΤΟΛΗ.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του οργανισμού αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.

Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να εκφράσουμε την εκτίμηση μας σε όλους τους παρευρισκομένους που προσέφεραν με πολλή αγάπη τρόφιμα και παιχνίδια για τις ωφελούμενες οικογένειες του οργανισμού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις,  μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.

* Η κλήρωση για το ποδήλατο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. Θα αναρτηθεί στην σελίδα μας ο τυχερός λαχνός.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε.