Η Φλόγα των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PyeongChang 2018» φώτισε και έστειλε μηνύματα ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών από την πόλη της Καστοριάς, στα πλαίσια της επί ελληνικού εδάφους Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Νότια Κορέα.

Το βωμό στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας άναψε η Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η οποία είναι γέννημα θρέμμα της πόλης μας, και μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους με τις κορυφαίες διακρίσεις της!

Τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Η.Φ.) «Μια ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί» του Εθελοντικού Οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» παρευρέθηκαν στην τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας, όπου μαζί με πλήθος μαθητών σχολείων  παρακολούθησαν όλη την τελετή, βλέποντας από κοντά το σύμβολο της ειρήνης της φιλίας και της αλληλεγγύης

Τέλος, τα παιδιά μας θέλησαν να φωτογραφηθούν με την Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης και πρότυπο μίμησης για τα παιδιά της πόλης μας. Δέχθηκε με μεγάλη χαρά και την ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο της!