ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                       ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 08-10-2019

<<Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο» παρευρέθηκε  στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού.>>

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο» παρευρέθηκε από τις 25 Σεπτεμβρίου  έως στις 01 Οκτωβρίου στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού.

Σκοπός της παρουσίας του ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών για τις δράσεις του οργανισμού και  των προγραμμάτων <<Ηλιαχτίδα Ζωής>> – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής για παιδιά, εφήβους και γονείς – Β΄Φάση, <<Φροντίδα Για Την Τρίτη Ηλικία – Β΄Κύκλος και << Αντιμετωπίζοντας  την Άνοια στην κοινότητα, των οποίων η υλοποίηση πρόκειται να ξεκινήσει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Οργανισμός μας απευθύνει πρόσκληση σε φίλους εθελοντές να συμμετέχουν με την εθελοντική τους εργασία στην υλοποίηση των προαναφερόμενων προγραμμάτων. Σχετική Αίτηση ΕΔΩ 

O εθελοντικός οργανισμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όσους στήριξαν τον οργανισμό και τους εθελοντές μας, που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης   Η κάθε προσφορά για εμάς είναι σημαντική και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο του Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη, για την φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχε στον οργανισμό μας, σε όλη την διάρκεια της εμποροπανήγυρης.

Σας ευχαριστούμε!!