Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση “Γίνε Νονός και εσύ αυτό το Πάσχα”, η οποία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά, από την Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 έως την Μ. Πέμπτη 4 Απριλίου 2018 στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς, στο κατάστημα της κας Φωτιάδου Μαρίας, μετά από ευγενική παραχώρηση της.

Πλήθος κόσμου και υποστηρικτών έφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας, πασχαλινά είδη, και παιχνίδια, για τις οικογένειες που στηρίζει ο οργανισμός, και τα οποία ενίσχυσαν την διανομή τροφίμων και πασχαλινών ειδών που πραγματοποιήθηκε το Μ. Σάββατο.

Με αφορμή την συμπλήρωση 4 χρόνων λειτουργίας του οργανισμού, το απόγευμα της Μ. Τετάρτης διοργανώθηκε μια όμορφη γιορτή για όσους παρευρέθηκαν εκεί. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικολόπουλος ενημέρωσε με μια συνέντευξη τύπου για τις τρέχοντες δράσεις. Εθελοντές και υποστηρικτές διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους με δημιουργικές δραστηριότητες, χορό και με μουσική από τον φίλο- υποστηρικτή Στράτο Μιχαλίτση.

Ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την δράση “Γίνε Νονός κι εσύ”, και όλους τους φίλους και υποστηρικτές που συνέβαλαν με τρόφιμα, λαμπάδες και πασχαλινά είδη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βίντεο: Σέντρα Καστοριάς