Με πολλή μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων του, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Καστοριάς <<ΚΕΛΕΤΡΟΝ>>, την Κυριακή 16-02-2020, στα γραφεία του Συλλόγου, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες.

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και η ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος. Τυχερή της ημέρας ήταν η αγαπημένη μας Κυρία ΣΤΑΥΡΑΚΟΥΔΗ Λόλα, η οποία κέρδισε ένα υπέροχο χρυσό κόσμημα, ευγενική προσφορά του κοσμηματοπωλείου του Κου ΘΩΜΑΙΔΗ.

Επίσης η τύχη χαμογέλασε και στον Πρόεδρο του Δ.Σ, ο οποίος κέρδισε ένα όμορφο δώρο από το κοσμηματοπωλείο του Κου ΤΣΟΛΑΚΗ.

Στην συνέχεια από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Κο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, έγινε αναλυτική παρουσίαση του πλούσιου έργου και των δράσεων του Συλλόγου του έτους 2019, καθώς και ο προγραμματισμός δράσεων για το έτος 2020.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δ/ντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, Κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μαρία.

Χαιρετισμούς και ευχές με επιστολές τους, απεύθηναν ο Βουλευτής ΝΔ Κος ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ Ζήσης και η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κα ΤΕΛΗΓΙΟΡΙΔΟΥ Ολυμπία.