Η 4η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά του Νομού Καστοριάς είναι γεγονός! Παιχνίδι ελεύθερο, παιχνίδι δημιουργικό! Πολλοί εθελοντές, έτοιμοι να δώσουν ακόμη μια φορά την ψυχή τους, διασκεδάζοντας τους μικρούς μας φίλους! Πολλές δραστηριότητες και  παιχνίδια περιμένουν όλους εσάς που θα μας επισκεφθείτε στις 20  Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη, από τις 5 το απόγευμα στην Λέσχη Αξιωματικών, ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Όποιος επιθυμεί  μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας ή παιχνίδια για τα παιδιά του «Κέλετρον αγάπη για το παιδί».

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

  • Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια με το αρτοζαχαροπλαστείο ΙΡΙΣ.
  • Facepainting με το τμήμα Αισθητικής και Τέχνης Μακιγιάζ του ΔΙΕΚ Καστοριάς.
  • Χορευτικές επιδείξεις και ενόργανη από το γυμναστήριο ΑΡΜΟΝΙΑ.
  • Θεατρικό από τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας  του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί».
  • Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με την Μαριλύν.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» από τον Ιούλιο του 2018 υλοποιεί το πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» – Πολυχώρος Δράσης και Αλλαγής, για παιδιά, εφήβους και γονείς. Στόχος του προγράμματος είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στο πεδίο της υγείας, της εκπαίδευσης και της ομαλής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης. Από αυτό το πρόγραμμα επωφελούνται 230 οικογένειες με 330 ενήλικα μέλη και 540 ανήλικα παιδιά. Οι οικογένειες υποστηρίζονται μηνιαία από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και την Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία, ενώ 25 παιδιά υποστηρίζονται καθημερινά από τις δράσεις του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».