ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                                                       Καστοριά 4-8-2022

<<ΤΟ RIVER PARTY ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ>>

Το <<Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί>>, παρευρίσκεται με Εθελοντές του, στον χώρο των εκδηλώσεων του river party από 4/7-8-2022, με Δράσεις Ενημέρωσης-Ευαισθητοποίησης, σχετικά με το έργο του Εθελοντικού μας Οργανισμού, στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, και όπου αλλού ζητηθεί και είναι εφικτό στην Δυτική Μακεδονία.

Στα πλαίσια της εκστρατείας συλλογής τροφίμων που πραγματοποιεί το <<Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί>>, κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού, για την ενίσχυση 80 ευάλωτων οικογενειών, κάτω από τα όρια της φτώχειας, με 190 ανήλικα παιδιά στην Π.Ε Καστοριάς, δέχεται στον χώρο του river party, χρηματικές Δωρεές, η και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διανεμηθούν στις οικογένειες πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Οργανισμός μας, κάνει έκκληση στους φίλους και υποστηρικτές μας να στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους διοργανωτές του River party, τον κ. ΜΥΛΩΝΑ Κώστα και την ομάδα του, που απευθείας έκαναν αποδεκτό το αίτημα του Οργανισμού μας, και μας παρέχουν καθημερινά κάθε δυνατή διευκόλυνση στο έργο μας, αποδεικνύοντας ότι συνεχίζουν επάξια την παράδοση που δημιούργησε το River party για  42η χρονιά

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς!

Για Το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος